Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to hit alebo prepadák? Toto bude film o Spider-Manovi bez Spider-Mana

Do kín sa hrnie nová netradičná superhrdinka. Marvel predstavuje novú snímku s veľkým odkazom na svojho obľúbeného hrdinu.

02.12.2023 06:00
madame web, Foto:
Nový film Madame Web dorazí do kín vo februári budúceho roka.
debata

Cassie Webb (Dakota Johnson, známa z filmovej série Päťdesiat odtieňov) je „normálnou“ hrdinkou každý deň. Pracuje totiž ako záchranárka, a tak má zachraňovanie ľudských životov za dramatických okolností doslova v popise práce.

Akčný film Madame Web je spin-off k populárnym príbehom o Spider-Manovi. Predstavuje záchranárku Cassie (Dakota Johnson), ktorá po smrteľnej nehode nielenže znovu ožije, ale tiež získa nadprirodzené schopnosti. Teraz musí čeliť záhadnému Ezekielovi Simsovi, ktorý je na stope svojim najnovším obetiam v snahe zmeniť budúcnosť.

Cassie sa najskôr zľakne, že stráca rozum, keď začne vidieť útržkovité záblesky budúcnosti. V skutočnosti však je hyper-inteligentná jasnozrivá telepatka a práve myseľ je jej najmocnejšou superschopnosťou. To zistí, keď nečakane zachraňuje tri mladé ženy pred nebezpečným zločincom. Cassie hrá opreteky s časom, aby odhalila, ako je s nimi spojená. Okrem toho musí odhaliť tajomstvo svojho pôvodu, spoznať svoje poslanie… ale najmä svoj osud. A zvládnuť tú najťažšiu skúšku.

Zoznámte sa s Cassandrou Webb, nezvyčajnou hrdinkou z marvelovského sveta s mimoriadnymi schopnosťami. Je to jediná jasnovidka široko-ďaleko a aj v priľahlých galaxiách, ktorá vidí budúcnosť nie v guli, ale v pavučine. Ako sa k tomu dostala? Práve o tom rozpráva akčný film Madame Web, ktorý dorazí do kín vo februári 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Spider-Man #Madame Web