Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kiná budú praskať vo švíkoch. V nedeľu ponúknu veľké zľavy za vstupné

Celoslovenský Cinema Day pozýva divákov do kina za mimoriadne nízke ceny.

16.09.2023 06:00
kino Foto:
Ilustračné foto.
debata

Cinema Day sa stáva tradíciou už aj na Slovensku. Vo viacerých krajinách na celom svete už koncept dňa, kedy kiná ponúknu svoj program za mimoriadne zľavnené vstupné, dobre poznajú. U nás ho čaká druhý ročník a po minuloročnom decembri padol tohtoročný dátum na nedeľu 17. septembra 2023.

Expendables 4 Čítajte viac 10 kinotipov na september: Adrenalín so Stathamom a Stallonem, české sci-fi s Ondríkom i nová kapitola After

Návštevníci kín si v tento deň budú môcť pozrieť filmy len za 3,90 €, čo je suma, ktorá platí pre všetky zapojené kiná – jednosálové aj viacsálové – naprieč celým Slovenskom. Diváci si tak môžu vychutnať filmové novinky za túto mimoriadne priaznivú cenu aj vo formátoch 4DX či Superscreen. Takisto za cenu 3,90 eura bude v ponuke špeciálne stredné popcorn menu.

Kiná majú v ponuke napríklad komédiu Barbie, ktorá sa pýši titulom najnavštevova­nejšieho filmu tohto roka, Prízrak v Benátkach na motívy románu Agathy Christie, fanúšikov komiksových veľkofilmov poteší Blue Beetle, výnimočným filmom je fantasy snímka Čarovná flauta, ktorá divákov zavedie do sveta známej Mozartovej opery. Za pozornosť stojí aj akčná snímka Meg 2: Návrat do hlbín s Jasonom Stathamom alebo hororová Mníška 2, životopisný film Oppenheimer alebo romantická komédia Moja tučná grécka svadba 3.

Z ponuky svojho kina si vyberie každý filmový fanúšik či fanúšička. Stačí si pozrieť, či sa kino zapojilo a aké snímky vybralo.

Foto: Cinema Day
Cinema Day 2023

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návštevnosť kín #Cinema Day