Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 8 kinotipov na november: Nová marvelovka, disneyovka, romantika aj erotika

Za všetkým hľadaj ženu

Tridsaťročná Alex (Hana Vagnerová) neprežíva práve šťastné obdobie s priateľom a keď stretne staršieho charizmatického Alberta (Marek Vašut), podľahne jeho šarmu. Okamžite sa zamiluje, ale čoskoro narazí na jeho tvrdú škrupinu. V tej chvíli prichádzajú na pomoc jej kamarátky (Betka Stanková, Tereza Rychlá) a vymyslia na Alberta pascu, do ktorej sa postupne chytá. Je však Albert pre Alex ten pravý? Vo filme sa predstaví aj Zlata Adamovská ako svojská matka Alex, Daniela Kolářová ako ešte svojskejšia babička alebo Marek Nemec ako osudový muž.

Hranice lásky

Peter a Hana začínajú cítiť, že ich vzťah poznačila rutina. Rozhodnú sa ho osviežiť a zveria si svoje erotické fantázie a tajné sny. Zo začiatku nevinná konverzácia postupne prechádza do zvedavého experimentovania s inými partnermi, po ktorých si doma navzájom rozprávajú svoje zážitky. Postupne im však experiment so slobodou začne prerastať cez hlavu a ich vzťah je ohrozený. V erotickej love story Tomasza Wińskiho sa predstavia Hana Vagnerová, Matyáš Řezníček, Eliška Křenková alebo Martin Hofmann.

Vianočný príbeh

Romantická komédia režisérky Ireny Pavláskovej sa odohráva počas Štedrého dňa. Nevšedné a nezabudnuteľného Vianoce prežije celá plejáda známych českých hercov. Jiřina Bohdalová stvárňuje známu herečku, Karel Roden jej syna, manželský štvoruholník predstavuje Hynek Čermák, Jana Plodková, Jan Nedbal a Sára Sandeva. Ponuku zahrať si prijal aj legendárny francúzsky herec Pierre Richard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry