Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Nový film od J.K.Rowlingovej zožal kritiku, nielen pochvaly. Prečo je to tak a čo si myslíme o novinke?

Verdikt

Tretia časť zo série Fantastické nepriniesla uragán v podobe ďalšieho Harryho Pottera. Táto studňa už vyschla a s tým sa musia fanúšikovia zmieriť. Fantastické zvery, hoci sa snažia ako prequel nadviazať na tradíciu a znovurozdúchať čarodejnícky oheň, nikdy nenahradia originál. Ale načo porovnávať neporovnateľné?

zväčšiť Dumbledore a jeho magický prívesok, kvôli... Foto: Continental Film
Fantastické zvery, Tajomstvá Dumbledora Dumbledore a jeho magický prívesok, kvôli ktorému nesmie zaútočiť priamo na Grindelwalda. Záber z filmu Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora.

Zmenil sa filmový svet, zmenil sa reálny svet, iní sú diváci aj autorka. S poslednou minútou filmu Harry Potter a Dary smrti 2 jednoducho nastal koniec jednej éry. Bodka.

Ak ale pôjdete na najnovšie Fantastické zvery s otvorenou mysľou a s vedomím, že sa chcete zabaviť, ale aj dozvedieť, ako sa vyvíjajú postavy a ako pokračuje boj dobra proti zlu, nebudete sklamaní. Je to zatiaľ to najlepšie z toho, čo nám tvorcovia Fantastických zverov ponúkli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter #Jude Law #filmová recenzia #Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora