Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Projekt Adam na Netflixe? Reynoldsove hlášky, psie oči a relax v lese

Pátos Reynoldsovi nesedí

zväčšiť Ryan Reynolds v sci-fi Projekt Adam. Foto: Netflix
Projekt Adam Ryan Reynolds v sci-fi Projekt Adam.

Mladší Adam (Walker Scobell) je príjemným prekvapením, sympaticky Reynoldsovi sekunduje a navzájom sa dopĺňajú. Horšie to je s Reynoldsom v momente, keď sa snaží prejaviť city.

Napríklad pri scénach, kde vystupuje so svojou manželkou (Zoe Saldana) či hovorí k vlastnej matke z pozície dospelého. Počas pobytu v nesprávnej časovej rovine sa totiž veľký Adam rozhodne podporiť svoju matku a napovie jej, že by mala ukázať svojmu synovi svoju zraniteľnosť a zármutok. Ona, samozrejme, nechápe reči cudzieho chlapíka v bare, ktorý je jej rovesníkom a vyvaľuje na ňu oči, z ktorých mu každú chvíľu možno vykĺzne slza dojatia.

sluha národa, volodymyr zelenskyj, Čítajte aj Markíza chystá novinku! Na Slovensko mieri seriál s Volodymyrom Zelenským

A to sú presne tie momenty, kedy mal niekto rozhodne napochodovať do strižne a „dojímavé“ zábery skrátiť. Uťať v momente, kým začnú byť gýčové. Áno, ide o film na Netflixe, kde sa veľakrát s nejakou výraznou hĺbkou nestretnete, čo je v poriadku, očakáva sa zábava, človek potrebuje aj pookriať a zabudnúť na trápenie všedných dní. Ale čo je veľa…

zväčšiť Mark Ruffalo a Ryan Reynolds vo filme Projekt... Foto: Netflix
Projekt Adam, Ryan Reynolds, Mark Ruffalo Mark Ruffalo a Ryan Reynolds vo filme Projekt Adam.

Reynoldsovi nesvedčí pátos a kto ho nechal takto nedôstojne robiť „psie oči“, mal by sa nad sebou dlho a výdatne zamyslieť. Dramatickú hĺbku mu ani neveríte, lebo jeho polohou, ktorá mu prischla a na ktorú diváci počúvajú, je poloha žmurkajúceho chlapíka súkajúceho zo seba hlášku za hláškou. Zlatý retriever Hawking, ktorý vo filme účinkuje, je v tejto polohe rozhodne autentickejší, jeho psie oči sa na nič nehrajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Reynolds #Projekt Adam