Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Do kín sa hrnie záplava filmových trhákov. Čo na vás čaká hneď po otvorení?

Eternals

Marvel na jeseň predstavil skupinu nových superhrdinov Eternals. Teraz sa vracajú do kín po januárovom uvoľnení opatrení.

Skupina hrdinov spoza hviezd, ktorí chránili ľudstvo na Zemi od počiatkov, sú nútení opäť zakročiť po tom, čo sa monštruózne bytosti zvané Deviants záhadne vrátia. Eternals sa musia znovu spojiť, aby bránili ľudí.

Eternals prinášajú skvelé herecké obsadenie – Gemmu Chanovú ako Sersi, Richarda Maddena ako všemocného Ikarisa, Kumaila Nanjianiho ako kozmicky poháňaného Kinga, Liu McHughovú ako večne mladú Sprite, Briana Tyree Henryho ako inteligentného vynálezcu Phastosa, Lauren Ridloffovú ako super-rýchlu Makkari, Barryho Keoghana ako samotára Druiga, Dona Leeho ako mocného Gilgameša, Kita Haringtona ako Dana Whitmana, Salmu Hayekovú ako spirituálnu Ajak a Angelinu Jolie v úlohe nebojácnej bojovníčky Theny. Film režíruje oscarová režiserka filmu Krajina Nomádov Chloe Zhao.

King Richard

Len pred niekoľkými dňami získal Will Smith za svoj herecký výkon vo filme King Richard ocenenie Zlatý glóbus. Snímka sa po prestávke vracia do kín, kde ju v novembri po odpremiérovaní premietali iba jeden týždeň.

Životopisná dráma natočená podľa skutočného príbehu slávnych tenistiek Venus a Sereny Williamsových, za ktorých úspechom stojí nezlomnosť a odhodlanosť ich otca. Richarda Williams bol ich prvý tréner a vďaka presnému plánu a usilovnosti svoje dcéry dostal z nebezpečných ulíc Comptonu v Kalifornii na svetovú tenisovú scénu. Dojemný a inšpiratívny príbeh ukazuje silu rodiny, vytrvalosť a nezlomnú vieru ako prostriedok k dosiahnutiu nemožného.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #filmové novinky #Spider-Man: Bez domova #kiná pandémia #kiná otvorenie