Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Decembrové lahôdky na Netflixe: Tieto filmy sa oplatí vidieť. Aj pre náročnejšieho diváka

Tri snímky, ktoré si nesmiete nechať ujsť.

27.11.2021 06:00
Lost Daughter Foto:
Olivia Colmanová vo filme Temná dcéra (Lost daughter).
debata

Hoci kiná sú zatvorené, filmové pochúťky ponúkajú aj streamovacie platformy. Pozrite sa, čo má pre vás pripravený na december Netflix.

Hand of God

Premiéra: 15.decembra

Film, ktorý sa uchádzal o priazeň na tohtoročnom prestížnom filmovom festivale v Benátkach a je talianskym kandidátom na Oscara. Dráma známeho Paola Sorentina, ktorý film napísal, režíroval aj produkoval. Rozpráva v ňom príbeh z jeho rodného Neapola 80. rokov, kedy mladý Fabietto nasleduje svoju lásku k futbalu, až kým nezasiahne rodinná tragédia. Jeho nejasnú budúcnosť nasmeruje k filmu.

Don't look up

Premiéra: 24.decembra

Provokatívny sci-fi film z produkcie Netflixu sľubuje zaujímavé obsadenie a zábavu. Dvaja astronómovia vyrážajú na mediálne turné, aby varovali ľudstvo pred smrtiacou kométou, ktorá sa rúti priamo na planétu Zem. Zdá se však, že to nikoho nezaujíma. Film s hviezdnym obsadením, v ktorom si hlavné úlohy zahrali Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet a mnohí ďalší.

Temná dcéra

Premiéra: 31.decembra

Intímna dráma Temná dcéra s britskou herečkou Oliviou Colmanovou v hlavnej úlohe. Vyrazila si odpočinúť k moru, ale kvôli mladej matke z neďalekej vily ju začnú mátať dávne spomienky. Pokojná dovolenka sa nepríjemne zvrtne. Psychologický film je úplnou novinkou, ktorá má v decembri premiéru. Napísala a režírovala ho herečka Maggie Gyllenhaal, podľa rovnomenného románu obľúbenej talianskej spisovateľky Eleny Ferrante. Vo filme si okrem Olivie Colmanovej zahrali Dakota Johnson, Jessie Buckley, Paul Mescal, Dagmara Domińczyk, Oliver Jackson-Cohen, Peter Sarsgaard a Ed Harris.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #filmové tipy #Mediaklik #Hand of God #Lost Daughter #Don´t Look Up