Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo si pozrieť na streamovacích službách: Sci-fi, vzťahová dráma, šteklivá komédia aj dokument

Pozrite sa, čo je nové aj u Amazon Prime a Apple TV+.

30.11.2021 06:00
the-sound-of-silence Foto:
Zvuk ticha je jedna z filmových noviniek na HBO GO.
debata

Encounter

od 3. decembra na Amazone

Mysteriózny sci-fi thriller, ktorý vznikol v originálnej produkcii Amazonu. Vyznamenaný vojak (Riz Ahmed) sa vydáva na záchrannú misiu, aby zachránil svojich dvoch malých synov pred záhadnou hrozbou. Keďže ich cesta vedie čoraz nebezpečnejšími smermi, chlapci budú musieť nechať svoje detstvo za sebou.

Asia

od 4. decembra na HBO

Izraelská vzťahová dráma zaujme filmových fajnšmekrov. Asia pracuje ako zdravotná sestra v jeruzalemskej nemocnici. Po službe chodí do barov a užíva si voľný životný štýl, doma ju však čaká dospievajúca dcéra Vika, s ktorou si nerozumie, Vika najradšej trávi voľný čas s kamarátmi v skateparku. Okolnosti ale Asiu prinútia zmeniť rutinu a stať sa zodpovednou matkou. V úlohe dcéry sa predstaví herečka Shira Haas, známa z minisérie Neortodoxná na Netflixe.

Normálny víkend

od 4. decembra na HBO

Tu je jedna uvoľnená dramédia na uvoľnenie. Keď sa Audra (Britt Lower) svojmu manželovi Noelovi (Josh Lawson) prizná, že sa kedysi vyspala so spolubývajúcou z vysokej školy Holly (Nathalie Emmanuel), ch životy naberú vzrušujíci a nečakaný smer. Neohlásená návšteva pôvabnej Holly oživí Noelov a Audrin milostný vzťah a prinesie nové zážitky.

Zvuk ticha

od 5. decembra na HBO

Americký film, ktorého hlavným hrdinom je úspešný newyorský zvukár (Peter Sarsgaard) sa špecializuje na ozvučovanie domácností podľa nálady ľudí. Jedného dňa sa však stretáv s jednou klientkou (Rashida Jones), ktorej problém nedokáže vyriešiť…

Burning

už dostupné na Amazon Prime Video

Celovečerný dokumentárny film od držiteľky Oscara a ceny Emmy Evy Orner Burning prináša dychberúci pohľad na požiare, ktoré zasiahli austrálske buše počas tzv. Čierneho leta v Austrálii. Film bude dostupný vo viac ako 240 krajinách a teritóricáh sveta. „Dúfam, že to inšpiruje a motivuje divákov a vlády, aby urýchlene konali v súvislosti so zmenou klímy a núdzovou situáciou, ktorej naša planéta čelí,“ povedala režisérka Eva Orner.

Bol to vianočný spor

Už dostupné na Apple TV+

Toto nie je romantická komédia, ale zaujímavý vianočný príbeh, ktorý sa skutočne stal. Dokument s originálnym názvom 'Twas the Fight Before Christmas predstaví drámu z reálneho života a jeho hlavný hrdina Jeremy Morris v ňom dáva duchu Vianoc celkom nový význam. Jeho extravagantná vianočná akcia vznieti susedský spor, ktorý všetkých privedie až k súdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amazon Prime #filmové novinky #HBO Go #Apple TV Plus #Mediaklik