Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Podarí sa Channingovi Tatumovi skrotiť diabolského psa?

Herec počas zbližovania so psom vo filme Dog neváhal vliezť do vane.

03.12.2021 06:00
Dog Foto:
Channing Tatum vo filme Pes.
debata

Čo je roztomilejšie ako filmy s chlpatými maznáčikmi? Jeden z nich je spolu s Channingom Tatumom hlavným hrdinom vo filme Dog. Cesta k ich kamarátstvu však je v tomto prípade tŕnistá a najlepší priateľ človeka sa k svojmu parťákovi nespráva úplne príkladne.

S týmto psom, ktorý trhá všetko na kusy, nikto nechce mať nič spoločné. Presnejšie, ide o fenku Lulu, ktorej bývalý cvičiteľ zomrel a ona odmieta poslušnosť. Jej majiteľ si želal, aby bola prítomná na jeho pohrebe a bojovej úlohy dopraviť ju na miesto poslednej rozlúčky sa zhostí Channing Tatum. Vedie to k rôznym vtipným momentom a počas cesty sa im podarí aj zblížiť. Napríklad aj vo vani plnej bubliniek.

Mariahs Christmas Magic Continues Poster 01 Čítajte aj Kráľovná Vianoc sa znova pripomenie. Pripravila veľkolepý hudobný špeciál

„Určite nie si dievča, s ktorým som si myslel, že sa ocitnem vo vani, ale v tomto momente beriem, čo sa dá,“ hovorí Tatum chlpatej kamoške.

Herec film režíroval spolu s Reidom Carolinom, so scenáristom Magic Mikea. Vo filme si zahrali aj Jane Adams, Kevin Nash, Q'orianka Kilcher, Ethan Suplee, Emmy Raver-Lampman, Nicole LaLiberté, Luke Forbes a Ronnie Gene Blevins.

Pes sa dostane do kín 10. marca. Pozrite si upútavku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Mediaklik #film Dog