Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude riadne drsné... Pozrite sa, ako sa známy herec mení na krvilačného upíra

Takúto premenu oscarový Jared Leto ešte nezažil.

04.11.2021 13:27
morbius-jared-leto Foto:
Jared Leto ako Morbius.
debata (1)

Jared Leto si pri svojich postavách užil už rôzne premeny. Neuveriteľnú masku mal ako Joker v Suicide Squad, v novom filme Klan Gucci je zmenený na nepoznanie – zahral si plešatého Paola Gucciho.

V novom traileri na film Morbius sa predstavuje v zatiaľ asi najdesivejšej vizuálnej podobe, ako Living Vampire z Marvel Comics. Držiteľ Oscara hrá vo filme doktora Michaela Morbiusa, ktorý trpí vzácnou krvnou chorobou. Tento geniálny biochemik pátra po zázračnom lieku, aby sa vyliečil. Zdá sa, že sa mu to podarilo.

Riskantná liečba mu prinesie úspech – vylieči sa a získa aj neuveriteľné schopnosti. Nadľudskú silu, vyostrené zmysly, schopnosť lietať. No popri tom získa ako nežiadúce účinky desivé schopnosti, začne cítiť chuť na ľudskú krv… Z hrdinu sa stáva zloduch a krvilačné monštrum.

venom 2, Čítajte aj Toto sa veľmi ťažko pozeralo! Už dlho sa neobjavil na plátnach takto zbytočný film

Sony Pictures v novom traileri k filmu Morbius (v kinách bude podľa informácií od slovenského distribútora Itafilm od 27. januára 2022) ukazuje premenu doktora Morbiusa z geniálneho vedca na upíra.

Snímku nakrútil švédsky režisér Daniel Espinosa a Jaredovi Letovi, ktorý stvárnil Morbiusa, budú vo vedľajších úlohách sekundovať Matt Smith (Doctor Who), Adria Arjona (6 Underground), Tyrese Gibson (séria Rýchlo a zbesilo). Michael Keaton sa opätovne predstaví ako Adrian Toomes alebo Vulture zo snímky Spider-Man: Návrat domov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jared Leto #oseriáloch #Morbius