Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Manžel, otec, hovado! Samo Trnka prichádza s vlastným stand-upom

Podelí sa v ňom o svoju skúsenosť s prerodom zo slobodného muža na manžela a otca na plný úväzok.

19.08.2023 10:00
Samo Trnka Foto:
Zábavu na Voyo posilní obľúbený stand-up komik Samo Trnka.
debata

Po úspechu stand-up špeciálov Simona: Donaha! a Jakub Zitron Ťapák: Ruku na srdce prichádza Voyo s ďalším s názvom Samo Trnka: Manžel, otec, hovado. Obľúbený stand-up komik sa s v ňom podelí o svoju skúsenosť s prerodom z muža, ktorý mal kamarátov a osobný život, na muža, ktorému do života vstúpila žena, neskôr aj deti a stal sa z neho otec a manžel na plný úväzok.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Záver boja komerčných televízií je tu: Markíza totálne porazila Jojku. Ktorý slovenský seriál bude najlepší?

„Môj spôsob tvorby je, že hovorím o niečom, čo ma trápi, hnevá, čo ma nejakým spôsobom zaráža a potrebujem sa z toho „vykecať.“ Je to dobrý základ pre stand-up, lebo vtedy je komik autentický a ľudia cítia, že ho to naozaj trápi. Pokiaľ im to podá tak, že ich zaujme, potom idú s ním takým dobrodružstvom myslenia, čo v podstate stand-up samotný je,“ hovorí Samo Trnka. „Teším sa, že môžeme celé toto moje životné dielo ľuďom vyrozprávať a že po pozretí si šou budú mať dobrú náladu a možno aj získajú nový pohľad na nejaké veci vo svojom živote. Za toto budem veľmi rád,“ dodáva.

Sama Trnku dopĺňajú aj krátke Stand-up Bonusy. Milan „Docent“ Sedliak, komik, no v prvom rade výživový poradca, ktorý pomohol s jedálničkom aj Samovi Trnkovi a obľúbený komik Ivan Kostra prinášajú vtipný pohľad aj na to, čo obnáša život so susedmi v novostavbe, či odpovede na otázky, čo je horšie ako pracovať v call centre alebo prečo by sa veci nemali odkladať.

Zábavu na Voyo posilní obľúbený stand-up komik... Foto: Voyo
Samo Trnka Zábavu na Voyo posilní obľúbený stand-up komik Samo Trnka.

„Sme veľmi vďační za našu doterajšiu spoluprácu so Samom Trnkom, ktorého si diváci zamilovali ako neopakovateľného vedátora Karola v šou Dobre vedieť! a následne aj ako učiteľa Laca Hudáka v seriálovom hite Pán profesor. Teší nás, že sa teraz vďaka novému Voyo Špeciálu môže širokému publiku predviesť vo svojej najprirodzenejšej polohe – ako skvelý stand-up komik. Verím, že sa pri sledovaní jeho príjemného oddychového vystúpenia všetci predplatitelia dobre zabavia,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Voyo Špeciál Samo Trnka: Manžel, otec, hovado je na Voyo dostupný od piatka 18. augusta 2023. Fanúšikovia žánru stand-up comedy na streamovacej službe nájdu aj originálne špeciály českých hviezd Štěpána Kozuba a Ondřeja Sokola – Kozub: Bez urážky! a Ondřej Sokol: Celebrity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #stand-up