Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Voyo poteší fanúšikov športu ďalšími futbalovými zápasmi. Prinesie duely Slovana a Spartaka

Európske pohárové súťaže pokračujú na Voyo aj v aktuálnom týždni.

25.07.2023 10:00
Voyo futbal Foto:
debata

Po úvodnej luxemburskej prekážke sa proti slovenskému majstrovi postaví úradujúci šampión Bosny a Hercegoviny. Obaja súperi sa stretli aj vo vlaňajších vyraďovacích súbojoch v rámci Európskej konferenčnej ligy, keď v dvojzápase uspel Slovan a práve na úkor Mostaru spečatil svoj postup do skupinovej fázy.

Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii Čítajte aj Markíza s ďalšou výraznou zmenou v spravodajstve: Predstaví novú moderátorku Televíznych novín

Aktuálne na seba oba tímy narazia v kvalifikácii najprestížnejšej európskej klubovej súťaže. Už v utorok 25. júla 2023 o 21:00 hod. si diváci Voyo budú môcť vychutnať prvý zápas 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov HŠK Zrinjski Mostar – ŠK Slovan Bratislava. Zápas na Voyo bude komentovať Marián Červenka spolu s futbalovým expertom Jurajom Piroskom.

Braňo Mišík Čítajte aj Režisér Klamstva dokončuje nový seriál. Opäť pôjde o prémiový projekt, otvorí novú tému

Vo štvrtok 27. júla 2023 o 19:00 hod. prinesie Voyo aj prvý zápas 2. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy FK Auda – FC Spartak Trnava. Pre trnavský klub pôjde o vstup do pohárovej Európy, kde si účasť vybojoval triumfom v Slovnaft Cupe. Súperom spartakovcov bude víťaz lotyšského pohára, tím FK Auda sídliaci v meste Kekava. Zápas sa odohrá na štadióne Skonto v Rige a komentovať ho bude Andrej Zvolenský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo