Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Futbalová lahôdka so slávnym súperom: Spartak dnes oslávi storočnicu zápasom s Valenciou

Futbalový klub Spartak Trnava dnes odohrá jedinečný zápas.

22.07.2023 06:00
Do neba a do pekla Foto:
Záber z doku-série Do neba a do pekla.
debata
televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Veľké finále! Ktorá televízia sa bude hanbiť? Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je najhorší

Futbalový klub Spartak Trnava zavŕši oslavy svojej storočnice jedinečným futbalovým zážitkom. Na hraciu plochu Štadióna Antona Malatinského sa už v sobotu 22. júla 2023 v priateľskom zápase proti Spartaku postaví španielsky gigant Valencia CF.

Matematika zločinu, maštalír, Čítajte aj Ďalšia veľká televízna premiéra počas leta: A opäť jednou z hviezd bude Maštalír

Valencia je tradičným účastníkom La Ligy, na konte má 6 majstrovských titulov a 8 víťazstiev v domácom pohári. Je tiež víťazom Pohára UEFA, Intertoto Cupu, ako aj Pohára víťazov pohárov, predchodcu dnešnej Ligy majstrov. Klub sa zároveň dvakrát stal držiteľom Superpohára UEFA a v roku 2004 získal aj prestížne ocenenie IFFHS pre najlepší klub na svete.

Atraktívny zápas fanúšikom prinesie streamovacia služba Voyo v sobotu 22. júla 2023 od 18:00 hod. Komentátorom stretnutia bude Marek Arpáš. Diváci, ktorí si futbalové zápolenia nestihnú pozrieť naživo, nájdu na Voyo aj záznamy všetkých stretnutí.

V nasledujúcom týždni má Voyo pre športových fanúšikov pripravenú ďalšiu futbalovú lahôdku. Vo štvrtok 27. júla o 19:00 hod. prinesie úvodný zápas 2. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy UEFA, v ktorom sa proti sebe postavia FK Auda – FC Spartak Trnava. Zápas bude komentovať Andrej Zvolenský.

Okrúhle sté výročie Spartaku Trnava pripomína aj dokumentárna séria Do neba a do pekla, ktorá ponúka jedinečný pohľad do zákulisia tohto klubu. Dostupná je na streamovacej službe Voyo. Prvé štyri časti si mohli fanúšikovia pozrieť už začiatkom tohto roka a druhá polovica je v ponuke od konca júna.

Matthias Settele Čítajte rozhovor Šéf televízie Markíza: Za úspechom stojí jeden tím, jedna vášeň. Ja som bol len dirigentom veľkého orchestra

„Som rád, že sme v roku, kedy si Spartak Trnava pripomína významné jubileum, priniesli fanúšikom úžasnú sériu o tomto futbalovom klube, ktorý je pre mnohých Trnavčanov doslova fenoménom a životným štýlom. O to viac ma teší, že Voyo bude aj pri vyvrcholení týchto osláv a naši diváci si budú môcť vychutnať aj priateľský zápas s Valenciou. Ja si ho nenechám ujsť a verím, že naši diváci tiež,“ povedal generálny riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo