Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Súboj, aký tu ešte nebol: Vémola a Végh sa proti sebe postavia pred kamerami ta3. O víťazovi rozhodnú diváci

Politická diskusná relácia Král na ťahu bude mať dnes špeciálnych hostí.

20.02.2024 00:00
12 vémola végh Foto:
Karlos Vémola a Attila Végh v tzv. "Zápase storočia", ktorý sledovalo celé Česko i Slovensko.
debata (3)

Mená ako Karlos Vémola a Attila Végh poznajú nielen fanúšikovia zmiešaných bojových umení. V klietke sa streli v súboji storočia a teraz sa proti sebe postavia v slovnom súboji. Stará rivalita Karlosa Vémolu a Attilu Végha opäť ožije v relácii Král na ťahu.

Andrej Danko Čítajte aj Danko o RTVS: Navrhnem radikálne tvrdé riešenie na zmenu vedenia

Moderátor Braňo Král si tentokrát do svojej talkšou Král na ťahu pozval namiesto politikov hviezdnych zápasníkov MMA. Bude s nimi diskutovať o tom, či vytláčajú bitky v klietke tradičné športy ako hokej, futbal, basketbal a ďalšie, aj ako bojovníci ovplyvňujú mladých ľudí. Sú bojové športy o športe, alebo ide o násilie? A koľko peňazí sa vlastne točí v bojových športoch?

V publiku budú sedieť aj sociológ a psychológ, ekonóm a marketingový špecialista, ktorí prispejú svojimi poznatkami k rozoberanej téme.

Moderátor talkšou Král na ťahu Braňo Král.... Foto: TA3
Král na ťahu, Braňo Král Moderátor talkšou Král na ťahu Braňo Král. Hosť, ktorý bude mať najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.

Večerná talkšou Král na ťahu s moderátorom Braňom Králom je netradičná tým, že sa nevysiela z televízneho štúdia, ale z kaviarne. Súčasťou relácie je aj publikum, ktoré môže klásť hosťom otázky.

Diváci sa môžu do relácie zapojiť v internetovom hlasovaní. Ten z pozvaných hostí, ktorý presvedčí viac divákov, získa Zlatú Královu čašu pozlátenú 24 karátovým zlatom. Víťazovi bude odovzdaná v priamom prenose na záver relácie.

Král na ťahu s Karlosom Vémolom a Attilom Véghom sa začína na ta3 v utorok 20. februára o 21:00 hod.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #Král na ťahu