Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Niké liga sa po prestávke vracia. Jarná časť odštartuje veľkým šlágrom

Hneď prvý zápas jarnej časti Niké ligy prinesie očakávaný šláger súťaže.

09.02.2024 10:00
Niké liga na Voyo Foto:
debata

Najvyššia domáca futbalová súťaž Niké liga sa už tento piatok opäť naplno rozbehne po 53-dňovej zimnej prestávke. Hneď prvý zápas jarnej časti prinesie očakávaný šláger súťaže, keď druhý tím tabuľky MŠK Žilina privíta na domácom trávniku priebežného lídra ŠK Slovan Bratislava.

iveta, Čítajte aj Toto bude najväčší televízny masaker jari: Jojka ide do boja s Markízou, vytiahne proti nej...

Zápas je na programe v piatok 9. februára o 17:30 hod. a v priamom prenose ho odvysielajú Voyo a stanica Nova Sport 1. Predzápasové štúdio sa začne o 17:05 hod., zápas bude komentovať Marek Arpáš spolu s expertom Martinom Poljovkom.

Predplatitelia môžu na Voyo tradične sledovať aj všetky zvyšné zápasy 19. kola Niké ligy. V sobotu o 15:00 hod. to budú duely Dunajská Streda – Skalica, Podbrezová – Michalovce, Zlaté Moravce – Vráble – Banská Bystrica a Ružomberok – Trnava. V nedeľu o 17:30 hod. kolo uzavrie stretnutie Trenčín – Košice, ktoré odvysiela aj TV Dajto.

„Keď sme v roku 2021 spojili sily s najsledovanejšou televíziou na Slovensku, stanovili sme si spoločný strategický cieľ. Tým je najmä prinášať zápasy našej ligy vo vysokej kvalite a tú ešte postupne zvyšovať. V Markíze sme našli mediálneho partnera, s ktorým spoločnými silami rozvíjame našu ligu. Teší ma, že postupne zvyšujeme i produkčné štandardy a že fanúšikovia tak majú z futbalu ešte krajší zážitok,“ vyzdvihol vzájomnú spoluprácu prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák.

Novinkou, ktorá prichádza od jarnej časti sezóny 2023/2024 a má ešte zvýšiť komfort divákov, je rozšírenie počtu kamier pri Voyo zápasoch. Od nadstavbovej časti, ktorá odštartuje počas druhého marcového víkendu, sa diváci môžu tešiť aj na ďalšiu novinku – „Voyo zápas týždňa“. Pôjde o vybraný zápas kola.

Hokej je na JOJke Čítajte aj Hokej dostal nový domov na JOJke: Televízia spúšťa novú grafiku a upútavky s hokejovými legendami

„Voyo zápas týždňa bude ozvláštnený aj zápasovým štúdiom, ktoré bude umiestnené priamo na hracej ploche. Okrem prítomnosti experta sa diváci počas zápasového programu môžu tešiť na zaujímavých hostí pri mikrofóne a tiež špeciálny tematický obsah, v ktorom sa naši redaktori budú venovať dianiu v jednotlivých kluboch Niké ligy s dôrazom na mládežnícke tímy a talenty, ktoré v nich vyrastajú,“ priblížil šéf športu TV Markíza Martin Lisý.

Jarná časť Niké ligy vyvrcholí v sobotu 18. mája, čo je najneskorší možný termín, kedy spoznáme nového slovenského šampióna. Po záverečnom kole nadstavby ešte bude na programe dvojzápas baráže o postup do Niké ligy medzi 11. tímom tabuľky a vicemajstrom druhej najvyššej súťaže, prípadne aj play off zápasy o účasť v predkolách Európskej konferenčnej ligy UEFA. Všetky zápasy nájdu diváci naživo či kedykoľvek zo záznamu na Voyo.

Foto: Voyo
Niké liga program 19. kola

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #Niké liga