Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna Veľká noc sa začína: Zaujímavé premiéry, ale aj lákavé filmové trháky

Čo prinesú televízie počas Veľkého piatku?

29.03.2024 06:00
wonder woman, Foto:
Divákov poteší repríza druhej Wonder Woman.
debata (1)

1. Králik Peter na úteku – 20:30 – Markíza

Obľúbený nespratník Peter sa tentokrát rozhodne utiecť z farmy, pretože si myslí, že svojím správaním všetkým spôsobuje iba problémy. V meste sa dostane do partie zvieracích zlodejov, ktorých novým cieľom sú farmárske trhy a šibal Peter do akcie zatiahne aj zvyšok rodiny a kamarátov. Záťah však nedopadne podľa plánu, a Peter tak za pomoci Thomasa a Bei musí napraviť, čo pokazil.

2. Wonder Woman: 1984 – 22:45 – Markíza

V novom filmovom dobrodružstve mocnej komiksovej hrdinky sa posunieme do osemdesiatych rokov a budeme spolu s ňou čeliť dvom novým nepriateľom – Max Lordovi a Gepardici. V réžii Patty Jenkins sa vracia Gal Gadot v ikonickej úlohe Wonder Woman, ale aj Chris Pine ako Steve Trevor, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta. V úlohách zločincov sa predstavia Pedro Pascal a Kristen Wiig.

3. Encanto: Čarovný svet – 20:40 – Jojka

Príbeh neobyčajnej rodiny Madrigalovcov, ktorá žije ukrytá v horách Kolumbie, v začarovanom dome ďaleko od rušnej spoločnosti. Zázračné mesto Encanto obdarovalo každé dieťa v rodine výnimočným darom – od supersily až po schopnosť uzdravovať. Každé okrem mladej Mirabel, ktorá sa so svojím osudom netalentovaného dievčaťa nedokáže zmieriť. Keď však Mirabel zistí, že samotný zdroj vzácnej mágie Encanta je v ohrození, povie si, že ona, jediná z Madrigalovcov, ktorú osud ničím výnimočným neobdaril, je azda poslednou nádejou pre záchranu svojej ohrozenej rodiny.

4. Chatrč – 22:50 – Jojka

Mack Phillips za tragických okolností príde o svoju milovanú dcérku Missy. V stave najhlbšieho zúfalstva dostane list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala. Mackov hlboký žiaľ je konfrontovaný s večnosťou a on zrazu prežité utrpenie vníma úplne inak. Láska a odpustenie, náročná cesta zmierenia a milosrdenstvo nakoniec prinesú radosť do duše otca, ktorý sa so stratou dcéry zmieri a vyrovná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza