Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový dokument RTVS: Katka Koščová odhaľuje, čo jej pomohlo dostať sa z psychických problémov

Nový dokumentárny cyklus Opri sa o mňa má premiéru na Jednotke RTVS.

06.01.2024 00:00
Katarína Koščová Foto:
Katarína Koščová v dokumente RTVS Opri sa o mňa otvorene hovorí o svojich psychických problémoch.
debata

RTVS uvedie v nedeľu 7. januára premiérovú epizódu nového dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa. Televízny dokument sa venuje celospoločenský témam a ľuďom, ktorí prežili zlomové situácie, ocitli sa na križovatke a museli v sebe nájsť silu aj odvahu vykročiť na novú cestu.

Či už sa stretli s nenávisťou, zasiahlo do ich života a kariéry rodičovstvo, závislosti alebo sa stretli s násilím, nečakanými chorobami a úmrtiami, ich životný príbeh je inšpiratívny a nájdu sa v ňom aj mnohí diváci.

liečiteľ, Čítajte aj Televízne Vianoce sú na konci: Ako sa s nimi rozlúčia? Čo ponúknu divákom?

Prvá epizóda dokumentárneho cyklu priblíži príbeh speváčky Kataríny Koščovej, prvej víťazky Slovensko hľadá Superstar. Čo všetko sa stalo, že veselé, spoločenské a optimistické dievča sa zmenilo na zranenú, konfliktnú ženu bojujúcu s pocitmi menejcennosti? Čo urobila, aby začala žiť radostný naplnený život?

Michal Pivovar, manžel a manažér Kataríny... Foto: RTVS
Michal Pivovar Michal Pivovar, manžel a manažér Kataríny Koščovej, je speváčkinou veľkou oporou.

Katarína Koščová v novom dokumente z dielne RTVS odhalila, čo jej pomohlo dostať sa psychických problémov. Po narodení prvého syna Adamka sa speváčka borila so svojimi vlastnými démonmi a jej manžel a manažér sa nielenže postaral o dieťa, domácnosť, ale výrazne podporil svoju ženu. Kto ešte jej pomohol, čo musela urobiť, aby nastali zmeny v jej živote, a ako to hodnotí časom ona, ale aj jej blízki, si môžete pozrieť v ukážke:

Video

Prvú epizódu nového dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa uvedie Jednotka RTVS v nedeľu 7. januára po premiére nového seriálu Čas nádejí o 21.35 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Katarína Koščová