Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November na HBO Max: Akčný sci-fi film o invázii, nový historický seriál a boj s ikonickým démonom

Predposledný mesiac v roku na streamovacej službe HBO Max prinesie pre každého niečo.

17.11.2023 06:00
tomorrow war, Foto:
V novembri na HBO Max dorazí sci-fi film Tomorrow War.
debata (1)

1. Vojna zajtrajška (The Tomorrow War) – od 26. novembra

Televízni diváci sú v šoku – ich obľúbené športové stretnutie prerušili votrelci, ktorí spadli z neba, a to konkrétne armáda z roku 2051, ktorá doručuje hrozný odkaz: v tridsať rokov vzdialenej budúcnosti ľudstvo prehráva vojnu proti smrtiacemu mimozemskému druhu. Jedinou nádejou na prežitie je preniesť vojakov i civilistov do budúcnosti, aby sa zapojili do boja. Niekdajší príslušník zelených baretov, učiteľ biológie Dan Forester, je odhodlaný zachrániť svet pre svoju dcérku. Spojí sa s geniálnou vedkyňou a s otcom, aby zvrátil osud planéty. Čoskoro sa po boku ďalších regrútov ocitá v troskách mestského bludiska zamoreného mimozemšťanmi, kde armáda neskúsených vojakov bojuje o prežitie – a o odpovede. Hŕstka obrancov nesie ťažobu zúfalých nádejí celého sveta. Podarí sa im v snímke, ktorý vinou covidu nemohol zamieriť do kín, zachrániť minulosť?

2. Zimný kráľ (The Winter King)

Seriál Zimný kráľ vychádza z knižnej série „Kronika válečníkova“ spisovateľa Bernarda Cornwella a je odvážnym a revizionistickým spracovaním obľúbených artušovských legiend. Séria sa odohráva v piatom storočí, dávno pred zjednotením Británie, v krutej krajine bojujúcich frakcií a kmeňov, kde boli životy často pominuteľné. Seriál sleduje Artuša Pendragona, ktorý sa z vydedenca stáva legendárnym bojovníkom a vodcom.

3. Mníška 2 (The Nun 2)

Zaspomínajte na Halloween so strašidelným filmom natočeným v opustenom francúzskom kostole! Píše sa rok 1956 a sme vo Francúzsku. Je zavraždený kňaz. Šíri sa zlo. Pokračovanie celosvetového hitu Mníška sleduje len o niečo málo staršiu sestru Irenu, ktorá sa opäť stretáva s ohavnou mníškou – démonom Valakom. Toto monštrum poznáme z ikonického hororu V zajatí démonov 2, spomínate?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max