Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vracia do hry kultovú reality šou: Nová séria odštartuje celebritným špeciálom

Máte radi Zámenu manželiek, televízia Markíza má pre vás dobrú správu. Do vysielania sa rúti nová séria. Diváci sa dočkajú nových častí vždy v utorok o 23:00 alebo na Voyo.

01.08.2023 10:39
zámena manželiek, Foto:
Na televízne obrazovky Markízy sa vracia obľúbená Zámena manželiek.
debata

V prvej epizóde 15. série sa predstaví MMA zápasník Gábor Boráros so svojou manželkou Monikou, ktorá sa dostane do Čiech do rodiny s piatimi deťmi. Monika má pritom len jednu dcéru a vymenená manželka nebude môcť sa jej ani dotknúť.

Mladá influencerka Monika sa presťahuje z luxusne zariadeného bytu v slovenskej dedine pri hraniciach s Maďarskom do českého Ralska do rodiny s piatimi deťmi, tromi psami a papagájmi. Druhým smerom, do obce Orechová Potôň zamieri dominantná Monika do domácnosti známeho MMA zápasníka Gábora Borárosa, ktorý vo svojom dome neznesie iné ako jeho pravidlá.

Na televízne obrazovky Markízy sa vracia... Foto: TV Markíza
zámena manželiek, Na televízne obrazovky Markízy sa vracia obľúbená Zámena manželiek.

Prvá rodina žije na Slovensku kúsok od hraníc s Maďarskom v dedine Orechová Potôň. Influencerka a podnikateľka Monika má 28 rokov a s tridsaťročným partnerom, známym MMA zápasníkom a účastníkom reality šou Survivor Česko & Slovensko, Gáborom Borárosom má dcérku Zorku. Partnerský pár tvoria už 10 rokov. V domácnosti s nimi žije aj babička Maja. Zámenou manželiek chceli zistiť, ako Gábor dokáže žiť s niekým iným, alebo ako niekto ďalší zvládne byť s ním. Podľa Moniky Gábor je zvyknutý na kompletný servis v domácnosti.

Druhí účastníci Zámeny manželiek majú prenajatý dom v Libereckom kraji neďaleko Máchovho jazera v obci Hradčany v meste Ralsko. Štyridsaťročná Renata má o dva roky staršieho partnera Pavla, ktorý pracuje ako skladník. Sú manželia už dvadsaťosem rokov a majú päť detí: sedemnásťročnú Máriu, pätnásťročného Petra, šesťročného Dominika, trojročného Davida a ročného Daniela. V domácnosti je Renata generálom, ktorý sa zo zásady neospravedlňuje. So zveličovaním o sebe hovorí, že si je istá, že má vo všetkom pravdu.

Renata sa vďaka Zámene manželiek prvýkrát pozrie na Slovensko a neskôr dokonca aj do Maďarska. Do novej rodiny sa veľmi teší, hlavne na deti. Čoskoro ale zistí, že v rodine známeho bojovníka je malá Zorka. K jej smole ale bude mať zakázané sa o ňu starať. O najmenšieho člena rodiny sa k nevôli Renaty bude starať výhradne babička. Gábor Renatu niekoľkokrát rozosmeje, ale príde jej trochu namyslený a do seba zahľadený. Príde jej, že dcére sa málo venuje a nevie sa o seba postarať, ani variť nedokáže.

Monika v Ralsku bude prvýkrát šokovaná sedemčlennou domácnosťou. Ocení, že rodina sa veľmi nepozerá na televíziu a jej členovia nie sú stále na telefóne a naopak sa veľa rozprávajú. Podobne by to tak rada mala aj doma s Gáborom. V novom domove jej ale vadia psy, ktorí sa pohybujú aj na jedálenskom stole a olizujú zvyšky jedla priamo z tanierov, a papagáje. Páči sa jej, ako najstaršia dcéra Maruška pomáha s chodom domácnosti. Rozhodne sa s ňou vyraziť na nákupy a celej rodine nakúpi mnoho oblečenia. To Pavla privedie k slzám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Zámena manželiek