Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Júl na HBO Max: Konečne sa vracia seriálový hit a pozoruhodný film o ženských bojovníčkach

Čo prinesie júl na streamovacej službe HBO Max? Diváci sa môžu tešiť na viaceré televízne premiéry.

16.07.2023 06:00
superman, superman & lois, Foto:
Tretia séria hitu Superman & Lois dorazí 18. júla.
debata

1. Superman & Lois (3. séria)

Nová, už tretia séria pohodovej show, hodnotenej ako jeden z najlepších súčasných počinov týkajúcich sa hrdinov DC univerza. Clark a Lois teraz spoločne pracujú v Smallvillských novinách a užívajú si pokoj malého mesta. Loisina rovnováha medzi pracovným a súkromným životom je však vystavená skúške – tajná úloha odhalí smrtiaceho nepriateľa. Ten prisahá, že navždy zmení osud rodiny Kentovcov… Od 11. júla.

2. Bojovníčka (The Woman King)

Pozoruhodný príbeh ženských bojovníčok evokujúcich príslovečné amazonky ktoré v devätnástom storočí chránili Dahomejské kráľovstvo v Afrike so zdatnosťou a odhodlanosťou ktorému sa nikto nedokázal vyrovnať. Film inšpirovaný skutočnými udalosťami sleduje úsilie generálky Nanisci (oscarová Viola Davis, nominovaná na túto úlohu rovnako ako samotná režisérka na cenu BAFTA) ktorá cvičí novú generáciu regrútok a pripravuje ich na stret s nepriateľom odhodlaným zlikvidovať ich životné a kultúrne hodnoty. Dostupné od 9. júla.

3. Krokodíl Lyle (Lyle, Lyle, Crocodile)

Keď sa rodina Primmovcov presťahuje do New Yorku ich malý syn Josh sa snaží zvyknúť si na novú školu a nových priateľov. Všetko sa zmení keď v podkroví svojho domu objaví spievajúceho krokodíla, ktorý miluje kúpele kaviár a dobrú hudbu. Josh sa so spievajúcim krokodílom veľmi rýchlo spriatelí ale keď sa objaví zlý sused pán Grumps existencia krokodíla Lyleho je ohrozená. Pre záchranu Lyleho sa rodina Primmovcov musí spojiť s jeho charizmatickým majiteľom Hectorom a ukázať svetu že rodina môže vzniknúť na najneočakávanejších miestach a na veľkom spievajúcom krokodílovi nie je nič zlé. Dostupné od 16. júla.

4. Žiť (Living)

V Londýne päťdesiatych rokov minulého storočia sa nudný zatrpknutý byrokrat Williams rozhodne opustiť prácu – úradníkovi v okresnej rade bola oznámená nemilosrdná diagnóza. Vdovec otec jediného syna ktorý sa mu pochopiteľne odcudzil sa na staré kolená konečne rozhodne… žiť. Nenápadná avšak veľmi kvalitná snímka získala dve oscarové nominácie – pre Billa Nighyho za stvárnenie protagonistu a tiež pre známeho spisovateľa Kazua Ishigura ktorý napísal scenár. Dostupné od 30. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #Superman & Lois #leto 2023