Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto ste už videli? Poviedky s hviezdnym obsadením, ktoré vás zabavia aj zaskočia

Nicole Kidmanová, Cynthia Erivo či Alison Brie v zaujímavej antológii na Apple TV+.

28.07.2022 06:00
Nicole Kidman Foto:
Nicole Kidmanová v antológii poviedok Rev (Roar) na Apple TV+.
debata

Hviezdne obsadená séria poviedok, ktoré miešajú rôzne žánre a nechýba v nich čierny humor. Spájajú ich ženské témy (údajne feministické), ktoré sú dovedené vo väčšine prípadov ad abrurdum.

Napríklad poviedka O žene, ktorá hltá fotografie. Doslova. Hlavnú úlohu si tu zahrala Nicole Kidmanová, ktorá v zložitej situácii, keď jej mama stráca postupne spomienky, si tie svoje sprítomňuje tak, že hltá fotografie a tým sa prenesie do dávnej minulosti, nezaťaženej problémami.

Ďalšia poviedka je o tom, ako si muž dovedie domov úspešnú modelku (Betty Gilpinová zo seriálu Glow) ako cennú trofej a vyrobí pre ňu policu, na ktorej ju uchováva. Opäť doslova.

Alebo poviedka o žene (Meera Syal), ktorá už nezvláda stereotypný život a nevďačnosť svojho manžela, tak ho vráti. Doslova.

Ide o antológiu so všetkými muchami, ktoré k tomu patria. To znamená, že nájdete silnejšie aj slabšie poviedky. A nie je to celkom séria pre každého. Určite však ide o zaujímavý a originálny projekt, ktorý vybočuje od bežnej seriálovej produkcie. Menej je niekedy viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #rev #Apple TV Plus