Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Veľká noc sa začína! Toto ponúknu slovenské televízie počas sviatočného dňa

Jojka

Múmia – 13:00
Skupina dobrodruhov neúmyselne oživí skazonosnú múmiu veľkňaza Imhotepa. Dvadsiate roky 20. storočia boli zlatou érou dobrodruhov a Egypt ich zasľúbenou zemou. Za tajomstvom zmiznutého mesta Hamunaptry, pokladom faraónov a Knihou mŕtvych sa vydáva Brendan Fraser ako dobrodruh Rick, Rachel Weiszová ako krásna egyptologička Evelyn a John Hannah ako jej výstredný brat Jonathan…

Ferdinand – 15:40
Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ale neznalí ľudia by ho mohli považovať za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka a ten ho pichne žihadlom, býk sa poriadne splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov pre koridu a rozdivočený Ferdinand ich tak uchváti, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand však túži vrátiť sa domov k svojej rodine a s pomocou svojich nových zvieracích priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom.

Snežný chlapec – 20:35
Dievčatko Yi žije so svojou matkou a babičkou. Veľmi sa trápi po smrti otca, ktorý jej zanechal len svoje husle a pohľadnice z krásnych miest v Číne, kam ešte plánoval ale už nestihol s rodinou vycestovať. Vo svojom tajnom úkryte na streche domu, odkiaľ pozoruje svet z výšky a nadhľadu, nájde Yi jedného dňa obrovskú chlpatú bielu guľu. Je to mladý Yeti, ktorý ušiel z laboratórií miliardára Burnisha a túži sa vrátiť domov k rodine do Himálájí. Yi a jej dvaja priatelia podajú Yetimu pomocnú ruku a rozhodnú sa ho sprevádzať na ceste do veľhôr. Za odmenu prežijú napínavú cestu plnú zábavy, dobrodružstva a zázrakov, ktorá ich zavedie až na najvyššie miesto na Zemi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza