Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude opäť raz seriálová lahôdka! Hviezdu legendárneho Titanicu nespoznáte

Televízia HBO aj tento rok nadviaže na svoju tradíciu prinášať každý rok žánrovo ťažšiu minisériu. V polovici apríla sa predstaví novinka Mare of Easttown.

16.03.2021 07:00
kate winslet, mare of easttown, Foto:
Kate Winslet čaká veľká herecká výzva v novom seriáli Mare of Easttown z produkcie HBO.
debata

To, že pôjde o niečo naozaj špeciálne svedčí nielen zástup renomovaných tvorcov, ale aj hviezda Titanicu. V hlavnej úlohe sa predstaví oscarová Kate Winslet, pre divákov to bude poriadna zmena, keďže stvárni nielen mimoriadne komplikovanú postavu, ale aj jej výzor bude mať ďaleko od jagavej hviezdy.

Kate Winslet sa v tu predstaví ako Mare Sheehan, detektívka z malého mesta v Pensylvánii, ktorá vyšetruje vraždu, zatiaľ čo sa jej život rozpadá pod rukami. Mare od Easttown preskúmava temnú stránku uzavretej komunity a je autentickým príbehom o tom, ako môžu rodina a tragédie z minulosti zohrať rozhodujúcu úlohu v našej prítomnosti.

V seriáli sa objaví aj Julianne Nicholson ako Lori Ross, najlepšia kamarátka Mare už od detstva, trojnásobná víťazka ceny Emmy Jean Smart v úlohe Helen, matky Mare, Angourie Rice (Black Mirror) ako Siobhan Sheehan, dospievajúca dcéra Mare. Ďalej Evan Peters (American Horror Story), ktorý hrá detektíva Colina Zabela z okresnej polície, ktorý bol privolaný, aby pomohol s vyšetrovaním prípadu Mare, Guy Pearce v úlohe Richarda Ryana, miestneho profesora tvorivého písania, Cailee Spaeny (Devs) ako Erin McMenamin, osamelé dospievajúce dievča žijúce so svojim výbušným otcom.

Mare of Easttown uvidia aj slovenskí diváci, od... Foto: HBO
kate winslet, mare of easttown, Mare of Easttown uvidia aj slovenskí diváci, od 19. apríla.

David Denman (Outcast) hrá Franka Sheehana, exmanžela Mare, John Douglas Thompson sa objaví v úlohe policajného veliteľa Cartera, šéfa Mare v Easttownskom policajnom oddelení, Patrick Murney sa objaví ako Kenny McMenamin, otec Erin, James McArdle stvárni diakona Marka Burtona, Sosie Bacon (Here and Now z produkcie HBO) sa objaví v úlohe Carrie Layden, matky Drew a Kevinovej ​​expriateľky, Joe Tippett (Rise) v úlohe Johna Rossa, manžela a stredoškolskej lásky Lori a Neal Huff v úlohe bratranca Mare, otca Dana Hastingsa.

Nový seriál bude pre slovenské publikum dostupný od 19. apríla na HBO GO.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Winslet #HBO #HBO Go #oseriáloch #seriál Mare of Easttown