Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hra o tróny vypratala pole. Môžu prísť iné seriály, na rade sú zombíci

Síce to žiadna televízia nechcela oficiálne priznať, ale Hra o tróny všetkým spravila škrt cez rozpočet. Konkurenčné stanice museli posúvať svoje seriály, aby sa vysielanie neprekrylo s najsledovanejším seriálom sveta a neohrozilo to ich vlastnú sledovanosť.

02.06.2019 07:00
fear the walking dead, fear, zombíci, Foto:
Svet je zničený. Nastal čas z neho spraviť opäť lepšie miesto. Nebude to vôbec jednoduché. Piata séria Fear the Walking Dead prichádza.
debata (2)

Teraz, keď svet pozná rozuzlenie dlhoročného boja o Železný trón, na scénu sa môžu vrátiť aj ostatné seriály, ktoré by sa inak už vysielali. Štandardne v apríli prichádzala nová séria, napríklad, Príbehu služobníčky alebo Fear the Walking Dead a pripravené na štart sú ďalšie. Práve druhý menovaný seriál sa už v nedeľu večer vracia s piatou sériou, s dvojmesačným odkladom.

Fear the Walking Dead už dávno nie je akýmsi doplnkom k pôvodnému seriálu. Po výmene takmer celého obsadenia a tvorcov sa z prvého spin-off seriálu vyprofiloval plnohodnotná konkurencia s vlastným príbehom. Atraktivite pomáha fakt, že už počas štvrtej sezóny sa v ňom objavili aj niektoré postavy z The Walking Dead a natrvalo v ňom zostala postava Morgana Jonesa. V piatej sérii na divákov čaká ďalšie prekvapenie, keď sa deja zamieša Dwight, ktorý „zmizol“ z deja The Walking Dead.

Najnovšia séria spin-off seriálu sa zameria na budovanie fungujúcej komunity založenej na mierumilovnom spolužití, ktoré vyznáva Morgan. Chce vrátiť do rozvráteného sveta staré vzorce správania sa. Lenže po zombie apokalypse sa ľudia správajú podľa zákonov prírody. Opäť sa objavia noví nepriatelia, prekážky, ktoré bránia budovanie bezpečného miesta pre novú komunitu. Do toho vstupujú všadeprítomné chodiace mŕtvoly, ktoré sú vždy hrozbou a objavujú v nečakaných variáciách.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead #oseriáloch