Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Jojke: Chystá sa veľká novinka na divákov s hviezdou konkurenčného Dunaja

Ako sa s rokom 2023 rozlúči Jojka? Bude to mix klasiky a veľkej novinky! Poznáme detaily.

20.12.2023 06:00
debata
Silvestru na Jojke bude kraľovať novinka Vtip... Foto: TV JOJ
vtip za stovku, Silvestru na Jojke bude kraľovať novinka Vtip za stovku.
popoluška, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Markíza s Jojkou sa zapotia. Nebude to len o Popoluške, toto je tromf sviatkov...

Posledný deň roka 2023 odštartuje skoro ráno animovaný komédia Rodina Addamsovcov 2, sekundovať jej bude ďalšie epizóda kultovej Arabely. O pol deviatej ráno sa diváci budú môcť zabaviť s komédiou Jeden a pol rytiera. Rytier Lancelot je osobným strážcom krásnej princeznej Herzelinde. Keď ju unesie tajomný Čierny rytier, musí ju zachrániť všetkými prostriedkami. Keďže nepatrí medzi najbystrejších bojovníkov v kráľovstve, na strastiplnej ceste plnej prekážok ho sprevádza pomocník, polovičný rytier Erdal.

záhady tela, Čítajte aj Silvester na RTVS: Premiérová smršť zábavných relácií a prekvapenie na záver

Následne zreprízuje silvestrovské vydanie šou Nikto nie je dokonalý z roku 2017. Fanúšikov romantiky poteší film Prázdniny s Cameron Diaz a Kate Winslet. O 14:55 dostane priestor komédia Neserte nám pestúnku a o 17:15 sa potešia aj detskí diváci, keď Jojka uvedie Mimoňov.

Nasledovať bude posledný spravodajský blok roka 2023 a potom sa rozbehne pravá silvestrovská zábava.

Polícia Hvar Čítajte aj Seriálová hviezda Jojky sa predstaví v novom projekte Markízy. A takto vyzerá výsledok...

Televízia už tradične staví na ľudovú zábavu počas hlavného vysielacieho času. Tento rok však nastane zmena! Prvýkrát predstaví úplne nový zábavný formát, ktorý nahradí pesničkovú šou Všetko čo mám rád. Večerný program o 20:40 už tradične otvorí Silvestrovské Inkognito. Hádačská šou je absolútnym pilierom posledného dňa v roku. O 22:20 príde na rad spomínaná novinka – šou Vtip za stovku. Ondrej Kandráč a Filip Tůma zabavia divákov lavínou vtipov, pričom zarobiť si budú môcť aj diváci.

Krátko po polnoci sa zábavy ujme už reprízová zábava s Kandráčovcami. O 0:05 Jojka zopakuje silvestrovské vydanie šou Všekto čo mám rad, následne hudobnú šou Veselý Nový rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Vianoce 2023 #Silvester 2023