Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepšie slovenské seriály roka 2023: Tieto kúsky rozhodne nie sú hanbou. Súhlasíte?

Rok 2023 priniesol do slovenských obývačiek niekoľko seriálov, ktoré by rozhodne mohli smerovať aj do zahraničia. Ktoré boli najlepšie?

27.12.2023 06:00
klamstvo, maštalír, horváthová, Foto:
Seriál Klamstvo je kvalitatívnou jednotkou medzi slovenskými seriálmi roka 2023.
debata

1. Klamstvo – TV Markíza

Jednoznačnou jednotkou v rebríčku je markizácke Klamstvo, ktoré prinieslo prvotriedne vizuálne, ale aj herecké spracovanie na čele s Tomášom Maštalírom a Monikou Horváthovou. Ona je učiteľka na gymnáziu, on úspešný lekár. Ona je single, on vdovec. Sú si sympatickí. Priťahujú sa. Ona ho po prvom rande konfrontuje s obvinením zo znásilnenia. On však všetko popiera. Nájsť pravdu je takmer nemožné, pretože dôkazy v prospech ani v neprospech jedného z nich neexistujú. Udalosti napokon začínajú žiť vlastným životom a vyplavia kopec špiny z minulosti ako Laury (Monika Horváthová), tak aj Andreja (Tomáš Maštalír).

bridgerton, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet

Nový seriál sa pustil do na Slovensku zatiaľ neprebádaných žánrových vôd a otvára citlivú, stále ešte tabuizovanú tému znásilnenia. Napínavý, psychologicky prepracovaný dramatický seriál sa pýta, či má každý príbeh skutočne dve strany a necháva divákov na pochybách až do samého konca.

witcher, zaklínač, henry cavill, Čítajte aj Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #seriál Iveta #seriál Prokurátorka #seriál Dunaj k vašim službám #seriál Klamstvo #Vianoce 2023