Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tomuto sa hovorí filmový darček pod stromček: Tento megahit si môžu pozrieť všetci Slováci

Streamovacia služba SkyShowtime len deň pred Vianocami poriadne prekvapila. Pridala obrovský kinohit!

23.12.2023 06:00
rýchlo a zbesilo, Foto:
Na SkyShowtime prichádza desiata časť Rýchlo a zbesilo.
debata

Fast X, desiaty film zo ságy Fast & Furious, otvára posledné kapitoly jednej z najznámejších a najpopulárnejších svetových franšíz. Vo svojej tretej dekáde je stále v plnej sile, s rovnako hviezdnym obsadením a postavami ako na začiatku. Fast X bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 23. decembra.

witcher, zaklínač, henry cavill, Čítajte aj Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina počas mnohých misií a napriek nemožnej presile prekabátili, vynervovali a predbehli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz sa musia postaviť tomu najnebezpečnejšiemu protivníkovi, akému kedy čelili: desivej hrozbe vynárajúcej sa z tieňov minulosti, ktorá je hnaná krvavou pomstou a odhodlaná rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje.

bridgerton, Čítajte aj Najlepšie seriály roka 2023 podľa Mediakliku: Top chuťovky, ktoré prevalcovali celý svet

Vo filme Fast Five z roku 2011 sa Dom a jeho gang zbavili hanebného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a zdecimovali jeho impérium na moste v Rio De Janeiro. Netušili však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa z fimu Aquaman) bol svedkom toho všetkého a posledných 12 rokov pripravoval plán, aby Dom zaplatil tú najvyššiu cenu.

Danteho sprisahanie vyženie Domovu rodinu z Los Angeles do katakomb Ríma, z Brazílie do Londýna a z Portugalska do Antarktídy. Vzniknú noví spojenci a vynoria sa starí nepriatelia. Všetko sa však zmení, keď Dom zistí, že jeho vlastný osemročný syn (Leo Abelo Perry, film Black-ish) je hlavným cieľom Danteho pomsty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #Rýchlo a zbesilo 10 #Vianoce 2023