Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to veľké! Táto streamovacia služba rozseká divákov svojou ponukou v roku 2024

Viaceré filmové trháky roka 2023 smerujú na SkyShowtime a pridajú sa nové ambiciózne seriály.

21.12.2023 06:00
Mission: Impossible Dead Reckoning Foto:
Mission: Impossible Dead Reckoning - Part One dorazí v roku 2024 na SkyShowtime.
debata

SkyShowtime uviedla, že seriál Tetovač z Auschwitzu, ktorý bude uvedený ako SkyShowtime Original, bude v roku 2024 k dispozícii exkluzívne na väčšine trhov SkyShowtime, kde je služba aktívna. Tento netrpezlivo očakávaný limitovaný seriál z produkcie spoločnosti Sky Studios a vznikol na základe celosvetového bestselleru od Heather Morris.

Markíza, Záhorská Bystrica Čítajte aj Markíza sa zatriasla v základoch: Tesne pred Vianocami končí šéf spravodajstva, v televízii pracoval 27 rokov

V hlavných úlohách Laliho a Gity sa predstavia Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) a Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44). Harvey Keitel (The Irishman, Youth) hrá súčasnú postavu Laliho a držiteľka ceny Critics Choice Award Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) hrá Heather Morris. V seriáli sa predstaví taktiež Jonas Jay (Deutschland 83, 86, 89) v úlohe Stefana Baretzkiho.

Mission: Impossible Dead Reckoning Čítajte aj Bude to veľké! Táto streamovacia služba rozseká divákov svojou ponukou v roku 2024

Hudbu zložili niekoľkonásobní držitelia Oscara Hans Zimmer a Kara Talve a všetkých šesť epizód režíroval oceňovaný režisér Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess). Seriál bude k dispozícii exkluzívne na týchto trhoch: Albánsko, Andorra, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Čierna Hora, Dánsko, Fínsko, Chorvátsko, Kosovo, Maďarsko, Severné Macedónsko, Nórsko, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko a Švédsko.

collage Čítajte aj Veľký prehľad: Iveta alebo Dunaj? Tanec alebo pečenie? Favoritom divákov boli v tomto roku tieto programy

SkyShowtime taktiež uvedie premiéru SkyShowtime Original seriálu Veronika, švédskeho kriminálneho thrilleru s nádychom nadprirodzena, v ktorom v hlavných úlohách hrajú severské hviezdy Alexandra Rapaport (Honor) a Tobias Santelmann (SkyShowtime Exclusive tituly Beforeigners a Welcome to Utmark, takisto Point Break a Those Who Kill). Osemdielny seriál vytvorili a scenár napísali Katja Juras a Anna Lindblom (Gåsmamman), réžie sa ujal uznávaný režisér Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). Seriál akvírovala spoločnosť Viaplay Content Distribution a bude k dispozícii exkluzívne na všetkých trhoch SkyShowtime. Dátum premiéry bude oznámený na budúci rok.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza zásadne prekopáva vedenie televízie: Od nového roka prichádza s organizačnými zmenami

Ako streamovacia služba vyvinutá špeciálne pre Európu sa SkyShowtime zaviazala poskytovať svojim členom tituly, ktoré majú ohlas u miestnych divákov naprieč všetkými jej trhmi. Tieto tituly rozširujú portfólio pôvodných a exkluzívnych titulov ponúkaných divákom a nadväzujú na úspech existujúcich pôvodných seriálov, ktoré boli na platforme uvedené tento rok, ako napríklad Barefoot, Codename: Annika, Letmé klamstvá (Fleeting Lies), Poker Face, The Invisible Ladies, Víťaz a Warszawianka.

Okrem týchto titulov ponúkne SkyShowtime svojim členom v roku 2024 ešte viac nových a exkluzívnych seriálov, vrátane SkyShowtime Original seriálov The Curse a Vyslanci (The Envoys) (2. séria), ako aj exkluzívnych seriálov Apples Never Fall, Halo (2. séria), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Macík a The Woman in the Wall.

Pridajú sa aj filmy

SkyShowtime ponúkne aj veľkú zostavu premiérových filmov a kasových trhákov vrátane: Asteroid City Wesa Andersona, Mission: Impossible Odplata – Prvá časť a Labková patróla vo veľkofilme. Presné dátumy premiér všetkých týchto titulov budú oznámené neskôr.

„V nadväznosti na náš bohatý program v roku 2023 SkyShowtime s hrdosťou oznamuje niekoľko skvelých zábavných titulov, ktoré sú už naplánované na rok 2024. Okrem ponuky toho najlepšieho z Hollywoodu – vrátane kritikmi oceňovaného SkyShowtime Original seriálu The Curse a veľkých kasových trhákov, ako je Mission: Impossible Odplata – Prvá časť – ponúkame taktiež miestne tituly, ktoré majú ohlas u divákov na našich trhoch. Pripravované SkyShowtime Original seriály, ako je Tetovač z Auschwitzu, spolu s exkluzívnymi seriálmi Mary & George a Macík, sú dôkazom nášho odhodlania poskytovať našim členom skvelú zábavu a hodnotu.“ povedal Monty Sarhan, CEO SkyShowtime.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #rok 2024