Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza odtajnila ďalší programový pilier: Na jar Slováci uvidia pokračovanie...

Dôležitý televízny pilier Markízy pozná dátum návratu.

22.02.2024 06:00
ruža pre nevestu, Foto:
Nová séria Ruže pre nevestu štartuje na Markíze 8. marca.
debata (2)

Druhá séria reality šou Ruža pre nevestu sa vráti na Markízu a Voyo už v marci! Predplatitelia streamovacej služby Voyo uvidia prvú časť už 1. marca, teda o týždeň skôr, kým sa objaví v lineárnom vysielaní Markízy. Televízia bude uvádzať premiérové časti vždy v piatok od 8. marca.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Markíza sa radikálne mení pred očami: Ďalšie výmeny moderátorov, dlhoročná stálica končí

„Ruža pre nevestu si minulý rok doslova podmanila najmä mladšiu cieľovú skupinu, absolútne fantasticky si počínala na Voyo, kde dosahovala výkonnosť na úrovni najobľúbenejších reality šou, a aj v lineárnom vysielaní jej sledovanosť postupne rástla. Preto sme sa rozhodli našu naozaj pestrú a bohatú jarnú programovú ponuku obohatiť aj o pokračovanie tohto formátu,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. „Diváci a diváčky sa môžu tešiť na nové prostredie exotickej Srí Lanky, ktoré skvelo dotvorí celkovú atmosféru šou. Ani tento rok nebude núdza o intrigy, emócie či lásku na prvý pohľad,“ dodala.

Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne príťažlivý a úspešný 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

Atraktívny a charizmatický Radko Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku. Aj druhou sériou Ruže pre nevestu bude sprevádzať herec a model Krištof Králik.

Prvá séria reality šou Ruža pre nevestu dospela v piatok 2. júna 2023 na obrazovkách televízie Markíza do svojho veľkého finále. V tejto komerčnej cieľovej skupine dosiahlo vyvrcholenie Ruže pre nevestu druhý najvyšší rating 5,4% a rovnako aj druhý najlepší podiel na trhu 22%. Finále sledovalo v piatok absolútne rekordných 316-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah malo až na 542-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Najväčší úspech zaznamenala desiata epizóda vysielaná v polovici mája. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Ruža pre nevestu rekordný rating 5,8% a rovnako aj doposiaľ najvyšší trhový podiel 22,5%.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Ruža pre nevestu #televízna sezóna 2023/2024