Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Asociácia televíznych operátorov má nové vedenie. Zvolila si nového prezidenta aj predsedníctvo

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) má nové vedenie.

11.04.2024 14:20
operátory, TV satelity Foto:
Ilustračné foto.
debata

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) má nové vedenie. Novým prezidentom SAKT sa stal Vlastimil Lakatoš, aktuálne pôsobiaci v spoločnosti ANTIK Telecom. Zmeny nastali aj na ostatných pozíciách v rámci predsedníctva, informuje asociácia v tlačovej správe.

Za nových viceprezidentov boli zvolení Martin Kopča (SATRO) a Radoslav Remšík (Slovak Telekom a DIGI Slovakia). Obaja sú zároveň aj členmi predsedníctva, spoločne s Ivanom Husárom, ktorý je súčasne tiež právnym zástupcom SAKT, Jánom Matiaskom (SWAN), Tiborom Švecom (Tesatel) a Jaromírom Glisníkom (Skylink). Zmeny v predsedníctve odobrili členovia asociácie na ostatnom Valnom zhromaždení.

Eurovízia, Slovensko Čítajte aj Slovensko sa na Eurovíziu nevráti. Účasť slovenských umelcov je nákladná, nemáme na to, tvrdí RTVS

„Vážim si dôveru členov predsedníctva, ktorí ma zvolili do tejto funkcie a môžem úprimne povedať, že ju budem vykonávať zodpovedne a s plnou vážnosťou. V asociácii pôsobím už vyše 12 rokov, viem ako fungujú jednotlivé procesy a koľko práce je za tým. Mám však víziu posunúť asociáciu ešte ďalej a upevňovať a posilňovať pozíciu operátorov na slovenskom televíznom trhu,“ uviedol nový prezident SAKT Vlastimil Lakatoš.

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie združuje viac ako 100 operátorov, medzi nimi napríklad Slovak Telekom, Orange, ANTIK Telecom, DIGI Slovakia, Satro, Swan, DSI data, Skylink a mnohých ďalších menších či väčších káblových a iných operátorov. Tí zastupujú viac ako jeden milión televíznych predplatiteľov. SAKT zároveň spolupracuje s ďalšími národnými asociáciami, najmä s českou, maďarskou a poľskou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny