Toto tu už dlho nebolo! V jednom mesiaci sa zídu premiéry vyhrotených hitov

Radovan Vávra | 02.06.2022 07:00
the boys, Foto:
Konečne je to tu! V júni sa predstaví tretia sériu hitu The Boys.
Seriálový jún si užijú fanúšikovia "trošku" vyhrotených a netradičných seriálov. Máme pre vás júnový prehľad!

1. The Boys – 3. séria

Streamovacia služba Amazon Prime Video konečne ukojí obrovskú zvedavosť fanúšikov tohto netradičného sci-fi seriálu. Na novú sériu si museli počkať poriadne dlho. Do produkcie zasiahla najmä pandémia a nakrúcanie sa predlžovala a dátum premiéry sa posunul až na leto 2022. Čakaniu je koniec! Už 3. júna vtrhne na obrazovky dlhoočakávaná tretia séria s skupinka zvláštnych postavičiek sa vracia. „Poupratovať“ do klasických superhdinoch, ktorí sa odtrhlo z reťaze treba vždy!

markíza krimi, Čítajte aj O pár dní odštartuje televízia Markíza Krimi: Ktorí operátori zaradia novú stanicu?

2. The Umbrella Academy – 3. séria

Už 22. júna chystá Netflix pre všetkých nedočkavých fanúšikov lahôdku v podobe tretej série. Netradičná skupinka ľudí so schopnosťami bude musieť znova zachrániť samých seba, ale aj zvyšok sveta. Zaujímavosťou tejto série bude prerod herca Elliota Page, ktorý pred časom podstúpil zmenu pohlavia. Tvorcovia tento fakt zakomponovali do deja a Vanya prejde rovnakou zmenou.

ms. marvel, marvel, Čítajte aj Seriálový jún: Na začiatku leta prichádzajú top hity! Nebudete stíhať pozerať...

3. Westworld – 4. séria

Streamovacia platforma HBO Max už 26. júna po dvoch rokoch vráti do hry svoj veľký hit. Nová séria Westworldu je opradená rúškom tajomstva a asi len málokto si trúfne tipovať, o čom nová osmička epizód bude. V neistote fanúšikovia zostali po konci tretej série, keď viaceré postavy sa zdanlivo dostali na koniec svojej cesty. No nie je to tak! Už prvé zábery v upútavke jasne ukázali, že obľúbené charaktery sú späť a v plnej sile. A ako bonus sa predstaví aj zopár nových postáv. Všetko nasvedčuje tomu, že Westworld predvedie zbesilú jazdu!

disney+, disney plus, disney, televízia, online televízia, streamovacia televízia, Čítajte aj Príchod nového streamovacieho gigantu sa blíži! Pozrite si prvé slovenské spoty

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ