Seriálový apríl bude skvelý! Okrem zombíkov sa vráti aj Penny z Teórie veľkého tresku

Radovan Vávra | 04.04.2022 07:00
fear the walking dead, Foto:
Fear the Walking Dead čaká pozitívny zmena. Po rokoch sa vráti do deja ikonická postava.
Jar sa rozbehla na plné obrátky, televízie a streamovacie platformy nezostanú pozadu. Tešiť sa môžete na viaceré nablýskané premiéry. Toto sú tipy na sledovanie.

1. Letuška – The Flight Attendant

Streamovacia platforma poteší všetkých fanúšikov herečky Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku. Už 21. apríla vtrhne na obrazovky už druhá séria hitu Letuška. Pôvodne plánovaná jedna séria divákom nestačila. Obrovský úspech tohto seriálu, skvelá zápletka, úžasné herecké výkony a veľký potenciál pre pokračovanie boli pre HBO Max jasným dôkazom, že Letuška musí pokračovať. A stalo sa. Na druhú sériu si bolo nutné počkať o trošku dlhšie, ale súdiac podľa traileru sa to oplatilo!

bridgerton, Čítajte aj Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

2. Fear the Walking Dead

Už 17. apríla sa vráti prvý spin-off a bude pokračovať vo vysielaní siedmej série, pričom už teraz je ôsma sezóna schválená. Tento seriál čoskoro dostane úplne nový impulz a určite zaznamená aj nárast sledovanosti. Tvorcovia konečne vypočuli hlasy fanúšikov, ktorí roky volali po návrate jednej z hlavných postáv. A teraz sa tak stane! Do príbehu sa vracia herečka Kim Dickens alias Madisson Clark. Ovplyvní zápletky tejto série a od tej ďalšej už bude opäť jednou z hlavných postáv!

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Šialenstvo okolo Hry o tróny sa môže znova začať! Nový seriál pozná dátum štartu

3. The First Lady

Pre fanúšikov historických drám je tu naozaj veľká chuťovka. Televízia Showtime od 17. apríla uvedie minisériu s názvom The First Lady. Príbeh ukáže životy troch prvých dám. Prvé dámy USA mali a stále majú dôležitú spoločenskú, ale aj politickú úlohu. A to málokto vie. Vo východnom krídle Bieleho domu boli mnohé z historicky najvplyvnejších a svet meniacich rozhodnutí skrytých pred zrakom všetkých. Seriál je o to lákavejší, že sa v jednom projekte zišla herecká elita – Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson a Viola Davis.

disney+, disney, Čítajte aj Netflix, HBO Max sa majú čoho báť! Disney+ potvrdilo dátum štartu na Slovensku

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ