Jeden z najväčších seriálových hitov Netflixu sa vracia! Nová séria už na jar

Radovan Vávra | 27.01.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí na Netflix už 25. marca.
Streamovací gigant potešil svojich divákov. Už na jar ponúkne druhú sériu hitu Bridgerton!

Bridgerton sa stal megahitom počas Vianoc 2020, nenápadný seriál doslova zvalcoval rebríčky sledovanosti v priebehu niekoľkých dní. Nie je preto prekvapením, že Netflix sa po ohlasoch na prvú sériu pustil do nakrúcania druhej série. Medzičasom je potvrdená tretia, ale aj štvrtá séria a dokonca aj spin-off seriál.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Streamovací gigant oficiálne potvrdil štart na Slovensku! Kto k nám prichádza?

Pandémia mala za následok, že premiéra dvojky sa nestihla zrealizovať počas minuloročných Vianoc. Nové časti nedočkaví fanúšikovia uvidia už 25. marca.

Nová séria bude mapovať udalosti z druhej knihy celej knižnej ságy a zameria sa na Anthonyho (Jonathan Bailey), ktorý bude počas ďalšej spoločenskej sezóny hľadať svoju vyvolenú. Ňou sa stane hviezda iného hitu od Netflixu – Sex Education – herečka Simone Ashley.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Na Slovensko sa valí nový televízny hráč! A prinesie so sebou nielen Hru o tróny...

Seriál Bridgerton vznikol na základe románov Julie Quinnovej a ukazuje aristokraciu vo viktoriánskom Londýne. Časy, keď ženy nemali práva, slovo a muži rozhodovali o celom fungovaní spoločnosti. Avšak aj v tomto svete sa našiel priestor pre úprimnú lásku a nie iba pre sobáše z rozumu, ktoré by zabezpečili spoločenský vzostup a priazeň kráľovnej. Celá elita si žije v krásnej londýnskej štvrti, odtrhnutá od reality, kým chudoba trie biedu. Ich prioritou je priazeň tej najvyššej, ktorá netrpezlivo čaká na definitívny koniec vyšinutého kráľa a ten stále neprichádza. Preto svoju pozornosť obracia na svoju poddanú šľachtu. K tomu všetkému je unudená, znechutená, ale hladná po škandáloch, tak ako zbytok boháčov.

Novinky kina  2 Čítajte aj Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

Tie im dodáva tajomná lady Whistledownová (hlas jej prepožičala ikonická herečka Julia Andrewsová), ktorá denne vydáva svoj stĺpček, v ktorom komentuje všetky prešľapy, škandály, zákulisné hry, prezrádza všetko, čo malo byť tajomstvom. Všetci milujú jej ohováranie, kým sa na oni nestanú jej terčom. A to sa môže stať veľmi ľahko.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ