Jojka chystá nával slovenských seriálov na rok 2022: Toto všetko uvidíte!

Radovan Vávra | 05.01.2022 07:00
nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková,... Foto:
V roku 2022 neprídete o svoju obľúbenú Nemocnicu. Tretia série je istá!
Televízia JOJ si pripravila mimoriadne bohatú seriálovú ponuku na rok 2022, ktorý je na svojom začiatku. Diváci sa môžu tešiť na mix rôznych žánrov. Toto je rebríček tých, ktoré uvidíte v priebehu najbližších dvanástich mesiacov.

1. Ultimátum

Miniséria Ultimátum je moderným a v našej televíznej tvorbe unikátnym projektom takzvaného „contained thrilleru“, kde sa napínavý dej sústreďuje na jedno miesto. Uzavretý príbeh počas ôsmich epizód je kombináciou niekoľkých atraktívnych žánrov. Politický thriller, rukojemnícka dráma či lekárska dráma. Obsahovo príbeh vychádza z tradície skutočných príbehov, ktoré reflektujú aktuálne spoločenské dianie a ponúkajú divákovi pohľad za oponu.

silvester, Čítajte aj Sledovanosť na Silvestra: Slováci nekompromisne odignorovali televízie! Vzniká nová tradícia?
Prvé zábery zo seriálu Ultimátum Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Jednou z hlavných hviezd novej minisérie je Ján...

2. Kriminálka Kraj

Kriminálka Kraj prináša kvalitne vybudované zápletky, zaujímavé charaktery vyšetrovateľov, páchateľov aj obetí a jedno neobvyklé spojenie. Kraj, v ktorom všetci žijú a ktorý sám žije svojím tempom, má svoju vôňu a chuť. Jedno ovplyvňuje druhé a tak sú všetci súčasťou rovnakého sveta, len na opačných koncoch.

druhá šanca, survivor, Čítajte aj Markízu od januára nespoznáte! Pripravte sa na revolučné zmeny vo vysielaní
Divákov Jojky čaká aj Kriminálka Kraj. Foto: TV JOJ
kriminálka kraj, marián mitaš, jana kolesárová, Divákov Jojky čaká aj Kriminálka Kraj.

3. Zlatá rybka

Čo sa stane, keď jeden obyčajný muž v strednom veku, ktorý žije v obyčajnej dedine a má obyčajnú rodinu, vyhrá 10 miliónov eur? Zaobstará sebe a rodine všetko, o čom kedy snívali? Vykašle sa na firmu, kde pracuje pod svojím švagrom za almužnu a už nikdy nepohne ani prstom? Možno by to tak Dodo (Ľuboš Kostelný) všetko urobil, ale má to jeden háčik. Jeho tehotná žena Simona (Zuzana Porubjaková) by šokujúcu správu o megavýhre kvôli svojej diagnóze nezvládla. Tajomstvo treba udržať až do okamihu, keď o zhruba dva mesiace porodí. Lenže v rodine, kde sa nikdy nič neutají, je to veľmi ťažké a podozrivému Dodovi sa to občas vymkne z rúk.

HP kolaz Čítajte aj Do Rokfortu sa po 20 rokoch nevrátili. Ktoré hviezdy sa do špeciálu o Harrym Potterovi nedostali?
Nový seriál Zlatá rybka odštartuje v priebehu... Foto: TV JOJ
Zlatá rybka, Nový seriál Zlatá rybka odštartuje v priebehu tohto roka.

4. Nemocnica III.

"Ľudské príbehy v seriáli Nemocnica sú veľmi dynamické, nečakané a pritom zo života. Zdravotnícke prípady zasa prinášajú netradičné, ale existujúce a často šokujúce rozuzlenia,“ hovorí Ján Novák, režisér seriálového hitu televízie JOJ, ktorý si ako úplná novinka v jesennej sezóne 2021 získal srdcia slovenských divákov. V tomto roku preto bude Nemocnica na Jojke pokračovať už v tretej sérii.

KA 01 Harry Potter20th Anniversary Čítajte aj Filmová mágia, ktorá nevyprchala. Návrat do Rokfortu je nostalgický, občas až gýčový
Jojkárska Nemocnica bude pokračovať treťou sériou! Foto: TV JOJ
nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Jojkárska Nemocnica bude pokračovať treťou sériou!

5. Hranica

Nový komediálny seriál sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Do pašovania je zapletená aj jedna ukrajinská rodina, ktorá vlastní obchod s potravinami v najbližšej ukrajinskej dedine. Treťou „hlavnou postavou“ sú colníci a príslušníci hraničnej polície, ktorí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine.

the walking dead, Čítajte aj Prichádza rozlúčka: Rok 2022 je na začiatku, pre tieto seriály bude znamenať koniec
Hlavné postavy stvárni Braňo Deák, Simona... Foto: TV JOJ
Na hranici, seriál Na hranici, braňo deák, simona kollárová, roman poláčik, Hlavné postavy stvárni Braňo Deák, Simona Kollárová, ale aj Roman Poláčik.

6. Čaja

Najnovšiu komediálnu sériu Petra Kolečka zrežíroval jeden z popredných českých režisérov Jan Hřebejk. Tvorcovia avizujú seriál z prostredia modelingu a súťaže MISS o tom, že i v Trebišove je krása. A možno dokonca aj Boh.

7. Prokurátorka

Nový kriminálny seriál prinesie neštandardný uhol pohľadu na vyšetrovanie zločinov cez prácu prokurátora. Každá epizóda predstaví jeden uzavretý prípad, pričom všetky pochádzajú z reálnych prípadov, ktoré sa stali aj v skutočnosti. Budú to príbehy z pera Jána Šantu, známeho slovenského prokurátora.

8. Einstein

Felix, utajený pra-pravnuk slávneho Alberta Einsteina, je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce naplno využiť. Na to, aby mohol čo najviac pracovať, však užíva rôzne nelegálne stimulanty. A aby neskončil vo väzení za porušenie zákona o omamných látkach, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky Eleny, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ