Mala to byť televízna udalosť jesene: Nová šou s Rozborilom tvrdo narazila na nezáujem

Radovan Vávra, Pravda | 06.10.2021 07:00
dom snov, utajený šéf, Foto:
Dom snov na Jojke nefunguje, čo dáva príležitosť viac vyniknúť Utajenému šéfovi na Markíze.
Dom snov veruže nie je V siedmom nebi. Fanúšikovia Vila Rozborila a jeho šou dali jasne najavo, čo chcú, aby ďalej nakrúcal. A bláznivá relácia o dom to nie je. Naopak vďaka slabej Jojke výrazne posilňuje markizácky Utajený šéf, ktorý z týždňa na týždeň dosahuje lepšie a lepšie výsledky.
utajený šéf, Čítajte aj Dokonalý Utajený šéf! Trvalo to fakt dlho, kým ho manželka spoznala v prestrojení

V tejto strategickej cieľovej skupine si Utajený šéf udržal minulotýždňový výborný rating 8,5 % a dosiahol nadpriemerný trhový podiel 27%. Zároveň tiež ešte výraznejšie zatlačil do úzadia konkurenčnú šou Dom snov, ktorá na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaznamenala trhový podiel iba 12,2 %, pričom veľká zábavná šou prilákala iba 222-tisíc divákov, Detektívny film Vraždy vo Vercors získal na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,7%.

hbo max, hbo, Čítajte aj Slovensko čaká revolúcia v sledovaní televízie! Poznáme detaily príchodu gigantu HBO Max

Na to, ako si šéf upratovacej firmy Marek Klenovič počínal v prestrojení za brigádnika Johnyho, bolo zvedavých celkovo 431-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Utajený šéf si tak medzitýždenne polepšil o 28-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mal dosah až na 692-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Už samotná premiéra novej jojkárskej šou naznačila, že pôvodný úmysel televízie sa nenaplní a Dom snov nebude hitom tejto jesene. Začiatok boja vybraných párov o vysnívaný dom ako svadobný dar sledovalo iba 272-tisíc divákov s trhovým podielom iba 15%. Štart tejto šou podliezol aj výkon deviatej série Talentu, ktorá sa niekoľko týždňov vysielala aj počas stredajších večerov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ