Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko čaká revolúcia v sledovaní televízie! Poznáme detaily príchodu gigantu HBO Max

Aktuálne fungujúca streamovacia platforma HBO GO sa čoskoro výrazne zmení. Čaká ju veľký prerod a Slováci si užijú obrovské množstvo obsahu.

05.10.2021 12:18
hbo max, hbo, Foto:
Už o niekoľko mesiacov príde aj na Slovensko svetová streamovacia platforma HBO Max.
debata (1)

Už v septembri bolo oficiálne potvrdené, že aj Slovensko čaká veľká zmena v sledovaní televízie a streamovacia platforma HBO Max príde aj k nám. A to už v prvých mesiacoch budúceho roka. V utorok na virtuálnej tlačovej konferencii boli odhalené všetky detaily k príchodu tohto televízneho gigantu do Európy. Okrem odhalenia prvých exkluzívnych ochutnávok z nových seriálov, bol predstavený aj televízny obsah, ktorý bude predplatiteľom sprístupnený. Rok 2022 bude v Európe v znamení televíznej revolúcie!

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

HBO Max oznámilo, že služba bude v počiatočnej fáze vstupu na európsky trh dostupná zákazníkom v 27 krajinách. Dňa 26. októbra 2021 bude služba HBO Max spustená najprv vo Švédsku, Dánsku, Nórsku, Fínsku, Španielsku a Andorre a potom sa v roku 2022 rozšíri aj do strednej a východnej Európy a Portugalska. HBO Max potom spustí vysielanie v ďalších siedmich krajinách, konkrétne v Holandsku, Turecku, Grécku, Estónsku, Lotyšsku, Litve a na Islande.

V rámci príležitosti uvedenia na trh bol odhalený prvý teaser pre Rod draka spolu s prvými exkluzívnymi ukážkami z tretej série Boj o moc, seriálu Peacemaker a v špeciálnej správe Sarah Jessica Parker tiež odhalila, že miniséria And Just Like That bude uvedená v decembri.

HBO Max prvýkrát v Európe ponúkne zábavu z dielní svetoznámych filmových spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals na jednom mieste. Filmy spoločnosti Warner Bros. budú na HBO Max k dispozícii už 45 dní po uvedení do kín. Potenciálnych divákov čaká lákavá ponuka predplatného – ročné za cenu ôsmich mesiacov. Ceny pre strednú a východnú Európu budú upresnené pred spustením.

V rozsiahlej a rozmanitej ponuke HBO Max, v ktorej nechýbajú obľúbené diela svetovej kinematografie, si vyberie každý. Medzi tituly spoločnosti Warner Bros. patrí napr. Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, Pán prsteňov, Osvietenie a Mechanický pomaranč. Potom tu sú filmy DC, ako napríklad Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman vs Superman a Justice League Zacka Snydera. Nechýbajú ani priekopnícke originálne programy HBO, ako je Hra o tróny, Sopranovci, Boj o moc, Scény z manželského života, Mala si to vedieť, Sex v meste a Eufória. K hitom Max Originals potom patria seriály Letuška, Gossip Girl, Vychovaní vlkmi a Priatelia: Zase spolu. Medzi nové obľúbené kultové rodinné seriály patrí Tom a Jerry, Raketové holky a komédie zo série Looney Tunes.

Okrem ikonického amerického obsahu svetovej úrovne bude HBO Max pod hlavičkou Max Originals ponúkať hodiny zábavy od najlepších európskych tvorcov. Medzi pripravované tituly v tejto kategórii patrí Kamikaze (Dánsko), Todo lo otro (Španielsko), Voľte Juana! (Španielsko), Garcia! (Španielsko), druhá séria seriálu Sprítomnení (Nórsko), Ruxx (Rumunsko), The Informant (Maďarsko), Odmäk (Poľsko), Still Here (Poľsko) a mnoho ďalších, ktoré budú oznámené v nasledujúcich mesiacoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #HBO Max #televízna sezóna 2021/2022