Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyhrala láska! Najzamilovanejšia reality šou pozná víťazov. Kto si rozdelil 75-tisíc eur?

Tretia séria Love Islandu má svoj záver za sebou. Zamilovaná reality šou spoznala víťazov.

31.10.2023 09:17
Love Island, Foto:
Tretiu sériu Love Islandu vyhral pár Mária Glatzová a Christopher Jirout.
debata

Šou Love Island Česko & Slovensko v tretej sérii priniesla množstvo dramatických zvratov. Nečakané odchody, šokujúce návraty, najväčší twist sezóny Casa Amor, ale aj jeden hrozivo vyzerajúci požiar. „Ten, kto si myslel, že v tretej sérii nemáme čím prekvapiť, ten sa nemohol viac mýliť. Jedna dráma striedala druhú. Srdiečka sa nebáli v láske riskovať a do finále sa dostali páry, ktoré sa v priebehu súťaže buď rozišli alebo k tomu mali našliapnuté,“ uviedla poslednú epizódu tohtoročnej série reality šou Love Island Česko & Slovensko Zorka Hejdová.

Vo finále si všetky páry pripomenuli ich cestu súťažou. Diváci videli, ako sa dievčatá aj chlapci pripravujú a dojemné bolo, keď si páry čítali zamilované listy. O poradí tradične rozhodli diváci hlasovaním v špeciálnej aplikácii. Na treťom mieste skončili Rachel a Claude. „Nečakali sme, že budeme vo finále. Sme radi, že sme tu mohli byť,“ zverila sa influencerka Rachel Karnižová.

Na druhom mieste skončili Venis a Adam a víťazným párom sa stali Majka a Chris. „Úprimne som to nečakala. Som v takom šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojatie Mária Glatzová a aj Christopher Jirout stratil české slová: „Ja som šialene excited. To je také amazing. Jednoducho amazing experience. Mali sme krásnu rozprávku a dúfam, že tá rozprávka bude pokračovať.“

Poslednou úlohou víťazného páru bolo vyžrebovať si obálky. V jednej boli peniaze, druhá bola prázdna. Peniaze pripadli Majke, a tak si mohla vybrať, či si celý obnos – rozprávkových 75 000 eur – nechá alebo sa podelí s Chrisom. Ich rozprávka mala happy end a o výhru sa podelili.

Ako sa víťazom aj ostatným súťažiacim z Lovu Islandu darí po skončení šou ukáže tradične Love Island: After, ktorého prvá časť bude na Voyo k dispozícii už v pondelok 6. novembra 2023.

Fanúšikovia reality šou sa môžu tešiť na náhradu. Love Island čoskoro vystrieda iná svetová šou. Od 13. novembra vtrhne na Voyo česko-slovenská verzia Big Brothera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Love Island #finále Love Island