Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ostrov lásky alebo ostrov peňazí? Veľké finále sa blíži, mená výhercov sa diváci dozvedia už...

Finále Love Island sa blíži - diváci už dnes zistia, kto si odnesie finančnú výhru.

30.10.2023 13:31
Vila Love Island pripravena na finale Foto:
debata

Veľké finále je tu! Tohtoročná séria šou Love Island Česko & Slovensko bola plná emócií a nečakaných zvratov a v tomto duchu sa ponesie aj samotný finálový večer. V záverečnej epizóde sa stretnú tri páry.

O tom, kto si odnesie rozprávkovú výhru 75 000 eur rozhodnú opäť diváci. Vyhrá láska alebo peniaze? Už dnes večer, v pondelok 30. októbra 2023, sa diváci na Voyo a o 23:10 hod. aj vo vysielaní TV Markíza dozvedia, ktorý z troch finálových párov sa stane tým víťazným.

rachel karnižova, tommy kotty Čítajte viac Vojna influencerov: Ráchel je na Love Islande, Tommy Kotty zatiaľ spojil sily s Filipom Sulíkom

To všetko za prítomnosti ich rodín a známych, ale aj víťazných párov prvej a druhej série – na ostrov dorazili Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, ktorí sa v lete vzali, ale aj Kryštof Novák a Denisa Valová. Finále si nenechal ujsť ani herec Lukáš Frlajs, ktorý aj tretiu sériu sprevádzal vtipnými hláškami a komentovaním diania vo vile.

Čaká ich skúška

Na samotných víťazov bude ale aj dnes čakať záverečná skúška: Ten člen víťazného páru, ktorý vo svojej obálke nájde peniaze, totiž následne bude stáť pred konečným rozhodnutím, či si výhru ponechá len pre seba, alebo zvolí lásku a o finančnú odmenu sa rozdelí aj so svojim náprotivkom. Zvolia aj tretíkrát víťazi lásku, alebo bude tentoraz čakať na divákov poriadne šokujúci záver šou?

Už v pondelok 13. novembra 2023 otvorí brány svojho domu Veľký brat. Šou Big Brother Česko & Slovensko ponúkne Voyo sedemkrát týždenne, TV Markíza v pracovné dni a v soboty TV Doma. Šou bude moderovať skúsený moderátor a úspešný podnikateľ Míra Hejda.

zábery zo seriálu Extraktori Čítajte viac Toto je niečo, čo sa vymyká klasickej slovenskej televízii: Seriál s Koleníkom prekvapil kvalitou

„Ani by som neveril, že sa moderovaniu venujem 20 rokov… Za ten čas som toho zažil toľko, že keď na to teraz spomínam, sám neverím. Či už je to rádio, pódium alebo televízia. Keď som v 23 rokoch dostal pozíciu riaditeľa programu v rádiu Kiss v Plzni, bola to výzva! Vnútorne som bol ale presvedčený, že toto je moja pozícia, toto som ja. Motivovať ľudí okolo seba, hľadať talenty a taktiež vymýšľať kreatívny program. Hoci najviditeľnejšia bola pozícia moderátora, ja som vždy bol súčasne tvorcom, kreatívcom, manažérom a investorom. Toto sa už nezmenilo. Niekde v duchu som si hovoril, že teraz by som už vzal len naozaj veľkú výzvu. Je tu, Big Brother. Šou sa vrátila pred pár rokmi ako úplne nový moderný formát a stala sa okamžite jednou z najsledovanejších vo všetkých 40 krajinách! Bude mi cťou ju v Česku aj na Slovensku moderovať,“ hovorí Míra Hejda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Love Island #reality show #finále Love Island