Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ta3 spúšťa úplne novú reláciu. Jej moderátor prezradil detaily

Nová talkshow bude mať premiéru už v utorok večer.

22.10.2023 00:00
Braňo Král, ta3 Foto:
Moderátor Braňo Král.
debata

Spravodajská televízia ta3 spúšťa novú diskusnú reláciu s názvom Král na ťahu. Prinesie exkluzívne duely dvoch proti dvom a ako avizuje moderátor relácie Braňo Král, bude to nekompromisné, ale pravdivé.

Kaviareň na štýl arény

Večerná talkshow dvoch proti dvom bude netradičná tým, že sa nebude vysielať zo štúdia, ale z kaviarne. Druhou zaujímavosťou bude, že bude za účasti publika a diváci budú môcť klásť hosťom otázky. „Diváci budú rozmiestnení po všetkých stranách scény a aj nad diskutujúcimi, čo navodí dojem arény,“ približuje moderátor Braňo Král.

povolebná diskusia, Rudolf Huliak, Pellegrini Čítajte aj Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu Huliak, Pellegrini aj Taraba

Témami diskusií budú najaktuálnejšie témy. „Preferovaní budú politici, lebo aj dáta ukazujú, že politika je fenomén, ktorý ľudí najviac zaujíma. Nie vždy však budú pozvaní len politici. Okrem politiky sa budeme venovať spoločenským, kultúrnym, ale aj športovým témam,“ dodáva Král.

Král na ťahu bude mať premiéru na obrazovke ta3 v utorok 24. októbra o 21.15 hod. Nové epizódy budú nasledovať vždy v utorok v rovnakom čase. Reprízu relácie odvysiela ta3 vždy v stredu o 12.30 hod.

Pozrite si upútavku relácie:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #politické relácie #Král na ťahu