Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Filmové premiéry na Markíze v roku 2024: Nové česko-slovenské komédie a plejáda hviezd v rolách superhrdinov

Fortunova hra (Operation Fortune: Ruse de guerre, USA/Čína, 2023)

Herečka Aubrey Plaza a herec Jason Statham na... Foto: SITA/AP, Daniel Smith/STXfilms via AP
Aubrey Plaza a herec Jason Statham Herečka Aubrey Plaza a herec Jason Statham na zábere z filmu Operation Fortune: Ruse de guerre.

Meno režiséra Guya Ritchieho je zárukou špičkovej kvality a prvotriednej zábavy. Platí to aj v prípade akčnej komédie, v ktorej musí špeciálny agent Orson Fortune (Jason Statham) zabrániť predaju smrtiacej modernej technológie, ktorú ovláda miliardár a zbrojný maklér Greg Simmonds (Hugh Grant). A kartami zamieša aj hollywoodska hviezda Josh Hartnett!

Pes (Dog, USA, 2022)

Channing Tatum vo filme Pes. Foto: MGM
Dog Channing Tatum vo filme Pes.

Road movie, komédia a dojímavý film pre všetkých milovníkov psov v jednom. Channing Tatum sa v snímke Pes vydá na cestu popri pobreží Tichého oceánu spolu so štvornohou spoločníčkou, ktorú vezie na pohreb jej bývalého pána. Obidvaja cestovatelia sú svojrázni a tvrdohlaví a rozhodne to nie je láska na prvý pohľad.

druhá šanca, Čítajte viac Markizácke seriály v roku 2024: Najväčšie hity budú pokračovať a k tomu sa pridá novinka!

Black Adam (USA, 2022)

Záber z filmu Black Adam. Foto: Warner Bros. Discovery
black adam, Záber z filmu Black Adam.

Takmer 5 000 rokov po tom, čo získal nadľudské sily egyptských bohov, a následne bol uväznený, je Black Adam oslobodený zo svojej hrobky a je pripravený konať v zmysle svojej jedinečnej formy spravodlivosti v modernom svete! V akčnom trháku uvidíte v hlavnej úlohe hviezdu akčných filmov Dwayna Johnsona.

Duna (Dune: Part One, USA/Kanada, 2021)

Timothée Chalamet ako Paul Atreides vo filme Duna. Foto: Continental film
Duna Chalamet2 Timothée Chalamet ako Paul Atreides vo filme Duna.

Na obrazovky TV Markíza mieri aj kultové sci-fi dielo Duna. Strhujúci príbeh rozpráva o mocenských bojoch v galaktickom impériu, v ktorých ide o ovládnutie planéty Arrakis. V kinohite podľa legendárnej knižnej predlohy očaril svojím výkonom Timothée Chalamet, ktorého radia k najtalentova­nejším hercom svojej generácie.

iveta, Čítajte viac Jojkárske seriály v roku 2024: Kompletný reštart, najväčšia ponuka! Nechýba Iveta a kopec noviniek

Shazam! Hnev bohov (Shazam! Fury of the Gods, USA, 2023)

Zachary Levi a Helen Mirren v snímke Shazam!... Foto: Profimedia
Shazam: Hnev bohov Zachary Levi a Helen Mirren v snímke Shazam! Hnev bohov.

Fantastické efekty a strhujúcu akciu prináša americký akčný film natočený na motívy komiksov z vydavateľstva DC Comics. V kinohite plnom nielen tínedžerských superhrdinov uvidíte mladé hviezdy ako Asher Angel, či Jack Dylan Grazer, ale aj herecké esá Zachary Leviho, Helen Mirren či Lucy Liu.

Suicide Squad: Samovražedná misia (The Suicide Squad, USA, 2021)

Suicide Squad: Samovražedná misia. Foto: HBO Max
Suicide squad Suicide Squad: Samovražedná misia.

Čo sa stane, keď sa v jednom tíme stretnú tí najhorší superzloduchovia všetkých čias? No predsa – budete sa vynikajúco baviť! V akčnom filme o partii, ktorá sa ide potrhať, aby zachránila svet, uvidíte hollywoodske hviezdy ako Margot Robbie, Idrisa Elbu, Violu Davis a mnohých ďalších.

Mortal Kombat (USA/Austrália, 2021)

Akčná snímka plná krvi - Mortal Kombat. Foto: Continental Film
mortal kombat, Akčná snímka plná krvi - Mortal Kombat.

Na svoje si prídu nielen milovníci počítačových hier a bojových umení. Americký fantasy film, v ktorom bojovník MMA Cole Young (Lewis Tan) vyhľadáva najlepších bojovníkov planéty Zem, aby spolu mohli čeliť nepriateľom, strhne skučtočne každého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #rok 2024