Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá séria Wednesday bude, uvidíme viac z rodiny Addamsovcov. Kedy sa objaví na Netflixe?

Druhá séria seriálu Wednesday bude - objavili sa aj prvé informácie, ktoré naznačujú, na čo sa môžeme tešiť.

26.11.2023 00:00
wednesday, Foto:
Záber z prvej série seriálu Wednesday.
debata (1)

Fanúšikovia seriálu Wednesday sa už nevedia dočkať druhej série. Po dlhšej prestávke sú konečne zverejnené aspoň nejaké informácie, ktoré nám naznačujú, na čo sa diváci môžu tešiť.

Pôvodne bolo zverejnenie druhej série plánované už na rok 2023, k tomu však v dôsledku štrajkov v Hollywoode nedošlo. Keďže štrajky nedávno skončili, natáčanie druhej série by sa malo čoskoro spustiť – je to totiž pre Netflix seriál s vysokou prioritou.

V novej sérii uvidíme väčšinu postáv, ktoré sme spoznali už v prvej sérii a to vrátane tej hlavnej – Wednesday si opäť zahrá Jenna Ortega. Mnohí ľudia z brandže ju považujú za výnimočne talentovanú herečku. Ortega si niektoré dialógy v seriáli prispôsobila a aj legendárny tanec, ktorý sa stal virálnym, si do veľkej miery vymyslela ona.

O tom, kedy sa na Netflixe druhá séria objaví, sa vedú špekulácie. Je možné, že to teraz nevedia ešte ani samotní tvorcovia. Predpokladá sa však, že úplne najskorší dátum zverejnenia novej série by mohol byť koniec roka 2024. Tvorcovia predpokladajú, že ak sa aj nová séria stretne s úspechom, budú nasledovať aj ďalšie série. Platí tiež, že sa nová séria objaví na Netflixe, hoci sa pred pár mesiacmi špekulovalo, že by sa seriál mal presunúť inam.

Ako by malo vyzerať obsadenie druhej série?

  • Jenna Ortega ako Wednesday Addams
  • Catherine Zeta-Jones ako Morticia Addams
  • Luis Guzmán ako Gomez Addams
  • Isaac Ordonez ako Pugsley Addams
  • Fred Armisen ako Uncle Fester
  • Gwendoline Christie ako Principal Larissa Weems
  • Jamie McShane ako Sheriff Galpin
  • Percy Hynes White ako Xavier Thorpe
  • Hunter Doohan ako Tyler Galpin
  • Emma Myers ako Enid Sinclair
  • Joy Sunday ako Bianca Barclay

Aká bude druhá séria?

Prvá séria nastavila latku poriadne vysoko. Tá druhá preto bude musieť očariť divákov minimálne rovnako – tvorcovia už naznačili, čo majú v pláne. Na rozdiel od prvej série by sa chceli viac venovať samotnej rodine Addamsovcov, ktorá v prvej sérii dostala len minimálny priestor. Druhá séria by sa tiež mohla venovať téme ženských priateľstiev, pravdepodobne sa hlavný dej bude odohrávať medzi Wednesday a jej spolubývajúcou na škole.

Zopár otázok z prvej série však zostalo nezodpovedaných – Kto psolal Wednesday záhadnú SMS? Utiekol Tyler z väzenia? Kto bude novým riaditeľom školy Nevermore? Odpovede na tieto otázky sa dozvieme snáď už o niekoľko mesiacov, nateraz ešte nie je zverejnený ani trailer druhej série – Netflix zverejnil len oznámenie o tom, že druhá séria bude.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Wednesday 2