Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najlepšie slovenské seriály roka 2023: Tieto kúsky rozhodne nie sú hanbou. Súhlasíte?

2. Prokurátorka – TV JOJ

Táto miniséria síce stratila divácku priazeň, to však neznamená, že nebola kvalitná. Práve naopak. Prokurátorka patrí medzi to najlepšie, čo sa posledné sezóny Jojka vyprodukovala. Prokurátorka je voľne inšpirovaný skutočnými prípadmi z pera slovenského prokurátora JUDr. Jána Šantu. Cez prácu prokurátorky Sáry (Zuzana Mauréry) v spolupráci s vyšetrovateľom Viktorom (Lukáš Vaculík) prináša neštandardný uhoľ pohľadu na odhaľovanie zločinov. Príbeh, samotné vyšetrovanie a celý dej seriálu je postavený na dialógoch a skvelých hereckých výkonoch piatich postáv.

Prokurátorka prípady rieši spoločne s políciou, ktorá pracuje pod jej dozorom. Vyšetrované trestné činy sú väčšinou vraždy, ťažké ublíženia na zdraví s následkom smrti, znásilnenie, únosy. Vypočúvanie tvorí jadro príbehu každej jednotlivej epizódy seriálu. Nad jednotlivými prípadmi sa seriálom vinie i jeden veľký, zložitý osobný príbeh prokurátorky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #seriál Iveta #seriál Prokurátorka #seriál Dunaj k vašim službám #seriál Klamstvo #Vianoce 2023