Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Seriálová smrtka nelení! Rok 2023 je na svojom začiatku, no tieto hity to majú spočítané

3. Star Trek: Picard

Už vo februári 2023 sa objaví tretia a zároveň posledná séria tohto sci-fi seriálu. Tvorcovia si pripravili naozaj epickú rozlúčku, sľubujú filmový zážitok s veľkými vizuálnymi efektami a obrovskou dávkou nostalgie, ktorá by mala dostať na palubu aj skalných fanúšikov pôvodných seriálov. Prečo? Nová séria totiž prinesie na obrazovku starú partiu zo seriál Next Generation. Asi len málokto by čakal, že by sa podarilo nahovoriť hercov, aby sa vrátili k postavám, ktoré im priniesli celosvetovú slávu a dodnes neprekročili ich tieň. Vracia sa LeVar Burton (Geordi), Michael Dorn (Worf), ale aj Gates McFadden (Crusher). Nebude chýbať Daniel Davis ako Prof. James Moriarty. A sú sľúbené ďalšie hosťovania, ktoré majú prekvapiť v jednotlivých epizódach.

4. A Million Little Things

Ten, kto zbožňuje presladené a klišé vzťahové drámy musí byť sklamaný. Televízia ABC oznámila, že piata séria bude posledná a príbeh troch rodín sa uzavrie. Nájdu všetci svoje happy endy? Podarí sa uzavrieť všetky nedorozumenia? Zostane rodina pokope?

5. Manifest

Podarí sa pasažierom letu 828 zvrátiť vlastný dátum smrti? Seriál Manifest smeruje k svojmu veľkému záveru. A to vďaka Netflixu, ktorý seriál seriál zachránil a doprial mu možnosť dorozprávať komplikovaný príbeh o zmiznutom lietadle, ktoré sa z ničoho nič vrátilo po 5,5 roku. Prvých desať epizód poslednej série uviedol Netflix počas novembra 2022, zostávajúcich desať sa objaví v prvej polovici tohto roka a tento zamotaný seriál dostane definitívnu bodku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023