Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - nová mrcha prichádza na Wisteria Lane! Kto to je?

14.06.2010 10:03
debata

Nová mrcha prichádza na Wisteria Lane!

Prvé správy o 7.sérii sú tu!

Je to už mesiac, čo televízia ABC veľkolepo ukončila 6.sériu Zúfalých manželiek, no tvorcovia seriálu nezáhaľajú a už teraz sa intenzívne pripravujú na premiéru série číslo 7, ktorá odštartuje v závere septembra.

Natáčanie sa naplno rozbehne až v druhej polovici augusta, no už teraz si musia tvorcovia zabezpečiť účinkujúcich nových hercov, ktorých plánujú obsadiť do jednotlivých úloh.

Táto jeseň bude na Wisteria Lane naozaj horúca, keďže na obyvateľov rúti nová hrozba. Už v závere 6.série sme mali možnosť vidieť veľký návrat starého známeho vraha Paula Younga, ktorý si, ako sa zdá, už odsedel svoj trest vo väzbe a teraz sa vracia na svoju bývalú domovskú ulicu a niečo veľké skrýva. Postava Paula Younga mala veľký priestor v 1.sérii a na pár okamihov sme Paula videli aj v 2.sérii a potom sa vytratil, teda si išiel odpykať svoj trest, no nikto by nečakal, že po rokoch sa vráti na Wisteria Lane. O čo mu vlastne ide? Chce pomstu? Alebo naozaj chce začať nový život?

Paul však nepríde sám!

Sťahuje sa totiž späť so svojou novou ženou a nestvárni ju nikto iný ako herečka Vanessa Williams, ktorú dôverne poznajú všetci fanúšikovia seriálu Ugly Betty (Škaredá Betty), kde herečka bravúrne stvárnila zlú a prefíkanú Willheminu Slater. Tento rok sa televízia ABC rozhodla ukončiť Betty po 4.sériách a tak Vanesse ponúkla novú úlohu, v ktorej je predpoklad, že ju stvárni vo viacerých sériách.

Autor seriálu Marc Cherry prezradil, že Vanessa dostala novú úlohu, v ktorej stvárni naozaj mrchu. Žeby sa Cherry snažil nahradiť divákom stratu Edie Britt? Nie je tajomstvom, že po vyhadzove herečky Nicollette Sheridan, ktorá hrala Edie, sa vzniesla na hlavu Cherryho vlna kritiky a ako sa zdá, touto cestou to chce napraviť a tak privedie na Wisteria Lane náhradu. Určite sa nevyhneme porovnávaniu týchto dvoch postáv, no Vanessa určite prinesie svojej novej postave určite nový rozmer a tak nebude pochýb, že si svoje miesto zaslúži.

Ďalej Cherry zverejnil krátky popis ako bude vyzerať začiatok 7.série. Ústrednou témou tejto série bude obrovský problém a to výmena detí, ktorá sa stala pred rokmi v pôrodnici. Na konci 6.série sa sestrička, ktorá dlhé roky toto tajomstvo dusila v sebe na smrteľnej posteli priznala. Kto však vychováva dieťa, ktoré vlastne nie je jeho?

Pre mnohých sa tento príbeh môže zdať prehnaný a odtrhnutý od reality, no opak je pravdou a napríklad v Česku sa takýto prípad pred pár rokmi stal, že rodičia až po niekoľkých rokoch zistili, že v pôrodnici im vymenili deti.

Ďalej bude priateľstvo Bree a Gaby čeliť obrovskej skúške,keď sa Bree priznala, že jej syn Andrew pred rokmi zrazil autom svokru Gaby (Carlosovu matku), ktorá následne v nemocnici zomrela. Ako budú Solisovci reagovať na túto skutočnosť? Navyše Bree bude musieť vyriešiť existenčné problémy, keďže prepísala svoju úspešnú firmu na nevlastného syna Sama, ktorý ju vydieral, a aby toho nebolo málo Orson opustil Bree nadobro.Takže môžete vidieť, že Bree čakajú v novej sérii veľmi ťažké časy. Problémy však neobídu ani Scavovcom. Lynette a Tom si prinášajú domov svoje novonarodené bábätko, no zisťujú, že na výchovu sú už pravdepodobne starí a majú všetkého plné zuby pri výchove 5 detí. Susan je smutno za celou Wisteria Lane. Veľmi ťažko nesie, že kvôli Mikeovým finančným problémom musela prenajať ich dom a teraz sa im nasťahoval Paul Young!

Ako môžete vidieť, 7.séria bude určite veľmi zaujímavá. Určite počas leta sa budú vynárať nové a nové informácie zo zákulisia seriálu a všetko sa dozviete právu tu!

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)