Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Peter Šebo: Ako na efektívny marketing a budovanie značiek v roku 2024

To je hlavnou témou 13. ročníka marketingovej konferencie Marketing RULEZZ. Viete, prečo by ste si ju nemali nechať ujsť?

31.10.2023 00:00
Peter Šebo Foto:
Peter Šebo, programový líder konferencie Marketing RULEZZ.
debata

Celá naša branža dnes potrebuje návrat k tomu, čo v marketingu a komunikácii naozaj funguje. Aj preto je hlavnou témou 13. ročníka marketingovej konferencie Marketing RULEZZ claim „Back to the Roots“. Peter Šebo, programový líder konferencie, vysvetľuje, prečo by ste na nej nemali chýbať.

Svet sa obrátil naruby… Pandémia, vojna, energetická kríza, rastúce úrokové sadzby, obrovský nárast inflácie, tlak na marketingové rozpočty a ceny, nestabilita a neistota a s tým súvisiace zmeny v spotrebiteľskom správaní sa. Taký je dnešok. Viaceré zabehnuté marketingové stratégie prestávajú byť účinné, nové digitálne a online technológie si stále hľadajú svoje miesto.

Práve preto nastal čas vrátiť sa späť k tomu, čo v marketingu a reklame naozaj funguje. Čo je efektívne a čo nie aj v týchto ťažkých časoch. A na Marketing RULEZZ 2023 chceme ukázať, ako na to. A chceme, aby si to účastníci konferencie vypočuli od tých najlepších a najpovolanejších spíkrov – našich i zahraničných.

Príde marketingová legenda Les Binet z UK

Všetci sa chceme učiť a inšpirovať sa od tých najlepších a najskúsenejších, ktorí majú za sebou silné odborné zázemie, roky výskumu i praxe. A samozrejme rešpekt medzinárodnej marketingovej i reklamnej branže. Preto opäť siahame po tom najlepšom, čo aktuálny marketingový a digitálny svet ponúka. Ako keynote vystúpi žijúca marketingová legenda Les Binet z UK, spoluautor kultovej knihy „Long and Short of It“ a legendárnych vianočných reklám pre John Lewis či modernej metriky Share of Search.

Les Binet, svetová legenda efektívneho marketingu a reklamy, na Slovensku vystúpi po prvýkrát naživo. Binet je spoluautorom mnohých publikácií s témou efektívnosti reklamy, ktoré sú povinné čítanie pre marketérov aj ľudí z reklamy. Medzi najznámejšie patria knihy: How not to plan; The Long and the Short Of It; Effectiveness in Context: A Manual for Brand Building; Marketing in the Era of Accountability.

V súčasnosti je Group Head of Effectiveness v agentúre adam&eve DDB v UK, ktorá má vo svojom portfóliu napríklad celosvetovo známe vianočné reklamy obchodného domu John Lewis, ktoré vyhrávajú ocenenia za kreativitu aj efektívnosť. Zároveň vedie DDB Matrix, sieťové ekonometrické poradenstvo a je zakladateľom spoločnosti Binet Consulting Ltd.

Marketingová legenda Les Binet vystúpi na... Foto: MARKETERS
Les Binet Marketingová legenda Les Binet vystúpi na konferencii Marketing RULEZZ.

Okrem Lesa Bineta budete mať možnosť vidieť prednášky ďalších zahraničných spíkrov ako profesorku Magdu Nenycz-Thiel z najväčšieho marketingového inštitútu sveta Ehrenberg-Bass, Ritu Harnett, Global Head of DTC & Social Commerce z medzinárodnej siete Wavemaker či Daniela Knappa, Chief Economist z IAB Europe.

Privítame aj Stefana Sarvaša, slovenského rodáka, ktorý je dnes Growth Acceleration CMI v Mars, Inc. a samozrejme nebude chýbať ani vyše 50 ďalších spíkrov zastupujúcich TOP slovenské značky, inšpiratívne kampane a case studies, či už na hlavnom pódiu alebo v rámci workshopov a diskusných panelov.

Jednoducho, budú tam všetci. Dúfame, že aj že tento rok 1000+ offline + online účastníkov zažije inšpiratívny deň plný užitočných informácií, inšpirácie a networkingu. Už 22.11. 2023 v Starej tržnici v Bratislave. Viac informácií nájdete na www.marketingrulezz.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marketing RULEZZ