Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká vizuálna zmena: Známa mediálna spoločnosť dostala nový dizajn

Spoločnosť Bauer Media Group má nový dizajn. Ide o dôležitý krok na ceste transformácie podnikania.

02.12.2023 00:00
bauer, Foto:
Mediálna spoločnosť Bauer Media Group sa pýši novou vizuálnou identitou.
debata

Cieľom bolo vytvoriť nový svieži vzhľad a zároveň zachovať kľúčové prvky existujúcej značky, ktoré vzdávajú poctu dlhej histórii spoločnosti. Bauer v posledných rokoch rozšíril svoje portfólio podnikania a z nemeckého vydavateľstva vyrástol na medzinárodnú mediálnu spoločnosť.

Zastáva popredné pozície vo vydavateľskej činnosti a tiež v audio biznise v celej Európe. Zároveň však investuje do ďalších obchodných oblastí – do tlače a online porovnávacích platforiem. Nová korporátna značka odzrkadľuje, ako sa podnikanie vyvíjalo v priebehu času, rovnako aj ambíciu ďalej riadiť jeho transformáciu s jasným zameraním na digitalizáciu.

„Sme nesmierne hrdí na to, že môžeme odhaliť našu novú značku, ktorá zvýrazňuje našu doterajšiu cestu transformácie a povzbudzuje nás, aby sme pokračovali v úsilí a zároveň oslavovali naše takmer 150-ročné dedičstvo. Sme poháňaní naplno využiť potenciál podnikania, značiek aj našich ľudí. Nová firemná značka zvýši firemný profil a zlepší dôveryhodnosť značky so spoločným zmyslom pre zmysel a hodnoty,“ hovorí generálna riaditeľka Yvonne Bauer.

Nový dizajn Bauer Media Group je rozpoznateľný, má výrazné farby, jednoduchú typografiu a modernejší vzhľad. Do praxe sa bude postupne zavádzať v nasledujúcich dvanástich mesiacoch.

Spoločnosť, ktorej na Slovensku patrí Rádio Expres, Europa 2, Rádio Melody, Rádio Rock a Podmaz.sk, v roku 2025 oslávi 150. výročie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bauer Media Group