Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pamätáte si na legendárne vianočné reklamy? Malá vianočka aj Kikuš vás poriadne pobavia

Spomínate si ešte na legendárne vianočné reklamy? My sme našli tie najzábavnejšie, aké tu kedy boli.

23.12.2023 00:00
Vianocna kampan - Orange Foto:
Vianocna kampan - Orange
debata (1)

Vianoce každý rok prinášajú aj množstvo reklám. Niektoré sú zábavné, iné emotívne a tá tohtoročná od Telekomu zase množstvo ľudí podráždila. Počas posledných rokov už slovenské firmy prišli naozaj s množstvom nápadov, niektoré sa stali legendárnymi a boli tak chytľavé, že si na ne určite spomeniete aj vy.

Pred 14 rokmi Telekom zverejnil chytľavú reklamu, v ktorej spievajúci Santovia po meste rozdávali odkazy. Jeden bol venovaný aj Kristíne. „Ahoj Kikuš, naši išli na víkend preč…“ A ďalej to už poznáte.

Telekom sa preslávil aj inými hitmi, medzi tie najznámejšie patria chytľavé: „Vianoce ša-la-la“ či „Vianoce bim-bam-bom“.

Asi absolútne najlegendárnejšou reklamou je tá, ktorú každé Vianoce vidíme v televízii až dodnes. Kofole sa podarilo neičo naozaj neobvyklé, ich reklama je nadčasová a hlavne veľmi milá. „Nie nie, ja nemusím, ja už ho vidím“ absolútne zľudovelo a asi neexistuje Slovák, ktorý by túto reklamu nepoznal.

Nejeden legendárny kúsok sa podaril aj operátorovi Orange. Medzi najznámejšie patrí reklama, kde účinkuje malý chlapec, ktorý má na sebe kostým vianočky.

Na legendárnu Kikuš nadviazal Telekom aj ďalšou reklamou, kde sa objavil už legendárny Dedé.

Aká reklama sa spája s Vianocami vám? Pošlite nám odkaz v diskusii pod článkom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vianočná reklama