Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Branko Radivojevič v novej kampani

Známy slovenský hokejista musí v novej kampani urobiť veľké rozhodnutie.

08.03.2024 15:30
ST Rodina je najdolezitejsia Foto:
Branko Radivojevič v kampani Rodina je najdôležitejšia.
debata

Čo keď vaša ratolesť chce s vami pozerať rozprávku práve počas najdôležitejšej športovej udalosti roka? Situácia, s ktorou sa stotožní nejeden rodič, sa stala hlavným motívom najnovšieho televízneho spotu, v ktorom si zahrala legenda slovenské hokeja – Branko Radivojevič, spolu s jeho skutočnou rodinou.

Sky Park Čítajte aj Najvyššia a najluxusnejšia veža Sky Parku bude neprehliadnuteľná. Jej novú podobu odsúhlasilo mesto

Slovak Telekom pripravil nový televízny spot, v ktorom musí známy slovenský hokejista urobiť naozaj ťažké rozhodnutie. „Neexistuje na slovenských obrazovkách väčšia hokejová udalosť. A neexistuje väčšia obeta, ako ju zmeškať. Sám ako otec však viem, že rešpekt v rodine je to najväčšie víťazstvo a stojí za všetky zmeškané zápasy,“ hovorí Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie v Slovak Telekome.

„Pri sledovaní Branka, ako vyhovie svojej malej dcére, som si s úsmevom spomenul na všetky vlastné ‚obety‘. Preto sa s insightom nášho spotu dokážem na 100 % stotožniť a som si istý, že rovnako aj tisíce ďalších rodičov,“ dodáva Mrnčo.

Agentúra MUW Saatchi & Saatchi sa pre uveriteľnejší zážitok z príbehu rozhodla miesto herca využiť bývalého hokejistu spolu s jeho skutočnou rodinou. „Aby ľudia precítili silu obety, ktorú otec v spote podstúpi, hľadali sme niekoho, pre koho je tento športový event top udalosťou roka. Branko nám sem dokonale sedel aj preto, že sa natáčania zúčastnil so svojou skutočnou rodinou – manželkou Jankou, dcérou Larou a v produktovom spote si zahral aj jeho syn, Matija,“ opisuje spoluprácu s Radivojevičovcami Zuzana Martiniaková z agentúry MUW Saatchi & Saatchi.

A prečo sa vôbec Telekom dotkol hokejovej témy? „V tieto týždne bude mediálny priestor plný spotov o pravých fanúšikoch, napínavých športových momentoch a radosti z gólov. Nás však baví robiť veci inak a spolu s klientom sa nám páčila predstava, že by bývalý hráč, ktorý dodnes žije hokejom, z rešpektu k dcére prepol najväčšiu športovú udalosť roka,“ približuje kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi Jaroslav Vígh a dodáva: „Veríme, že nás tento prístup v reklamnou brejku odlíši od konkurenčných značiek.“

Mary & George Čítajte aj Poriadne kontroverzný kúsok: Prichádza psychologická historická dráma podľa skutočného príbehu

O produkciu spotu sa postaral Protos Productions spolu s režisérom Jurajom Janišom. Kampaň tiež dopĺňa kľúčový vizuál s rodinou Radivojevičovcov, produktový spot, séria social spotov, komunikácia na TikToku, ako aj špeciálne online video, ktoré sa na sociálnych sieťach objaví o pár dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #reklamná kampaň