Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boj o každého zákazníka: Lacný diskont smeruje do čoraz menších miest

Reťazec otvára nový obchod v doposiaľ najmenšom meste.

01.03.2024 06:00
Action Foto:
debata

Diskontný reťazec Action, oslavuje svoje prvé výročie na slovenskom trhu. Toto výročie oslávil otvorením novej predajne v Bytči, ktorá bude už šestnástou na Slovensku.

„Približne pred rokom sme otvorili náš prvý slovenský obchod a na konci februára ich máme už šestnásť. Na tento úspech sme patrične hrdí. Vidíme, že slovenskí zákazníci si Action obľúbili, a preto chceme na tomto trhu ďalej expandovať,“ povedal Boyko Tchakarov, regionálny riaditeľ Action pre Rakúsko, Českú republiku a Slovensko.

výnimočná nikol, Čítajte aj Televízna jar sa naplno rozbieha: Všetky tieto seriály uvidíte na Markíza a Jojke! Stihnete ich sledovať?

Obyvatelia a návštevníci Bytče si tak môžu od včera, štvrtka 29. februára vyberať zo širokého sortimentu cenovo dostupných produktov. Nový obchod nájdu v OC Klokan na rozlohe 723 metrov štvorcových, zamestnanie v ňom našlo 17 ľudí.

Svoju prvú predajňu na Slovensku otvoril Action 2. marca 2023 v bratis­lavskom nákupnom centre OC Danubia a ďalšie pribúdali v rýchlom tempe naprieč krajinou. Diskont prevádzkuje aj distribučné centrum pri Bratislave, ktoré bolo otvorené v roku 2021, a zásobuje predajne reťazca na Slovensku, Rakúsku a v Nemecku.

Bytča je doposiaľ najmenším mestom, v ktorom Action otvoril svoju predajňu. V rovnaký deň otvoril svoju novú predajňu v Bytči aj Lidl. Tento obchodný reťazec rovnako rozširuje svoju sieť predajní a nové lokality už hľadá aj v miestach nad 2 tisíc obyvateľov.

Palma Čítajte aj Namiesto chátrajúcej továrne vznikne moderná mestská štvrť. Investor predstavil premenu Palmy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action