Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Telekom našiel novú generálnu riaditeľku. Na čelo spoločnosti prichádza z Deutsche Telekom

Zmena nastáva aj v manažmente mass market divízie.

20.02.2024 09:00
Telekom Foto:
debata

Slovak Telekom oznamuje zmeny vo vedení spoločnosti. Od 1. júna 2024 prevezme pozíciu generálnej riaditeľky a podpredsedníčky predstavenstva Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic Melinda Szabó. Na čele spoločností v oboch krajinách nahradí zastupujúceho generálneho riaditeľa Vladana Pekoviča, ktorý bol vymenovaný do funkcie dočasne od 1. januára 2024.

Melinda Szabó má viac ako 25-ročné skúsenosti v telekomunikačnom biznise. Významnú časť profesionálnej kariéry strávila v Magyar Telekome, niekoľko rokov vo Vodafone a ďalších spoločnostiach. V súčasnosti zastáva pozíciu Senior Vice President B2C Growth Europe v spoločnosti Deutsche Telekom a zodpovedá priamo Dominique Leroy, členke predstavenstva Deutsche Telekom za segment Európy.

Melinda Szabó prevezme od 1. júna 2024 pozíciu... Foto: Slovak Telekom
Melinda Szabó Melinda Szabó prevezme od 1. júna 2024 pozíciu generálnej riaditeľky Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic.

Dominique Leroy k vymenovaniu dodáva: „Melinda preukázala výnimočný obchodný zmysel a vášeň pre orientáciu na zákazníka a úspešne ju preniesla za hranice B2C segmentu. Som presvedčená, že využije všetky svoje silné stránky v prospech T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekomu v ďalšom pokračovaní úspešného príbehu na oboch veľmi dôležitých trhoch.“

Melinda Szabó dodáva, že vízia a ciele spoločností sa na Slovensku a v Česku nemenia: „Prichádzam s veľkým nadšením, ale zároveň veľkou pokorou. Veľmi si vážim skvelú prácu oboch tímov, nasadenie a silné zameranie na zákazníka oboch firiem, ktoré sa etablovali ako popredné spoločnosti posadnuté zákazníckou spokojnosťou. Na týchto úspechoch budem stavať, aby sme mohli pokračovať v inováciách, posilnili rast a pokračovali v transformácii pre udržateľnú budúcnosť.“

12 vémola végh Čítajte aj Súboj, aký tu ešte nebol: Vémola a Végh sa proti sebe postavia pred kamerami ta3. O víťazovi rozhodnú diváci

Zmena v mass market divízii

Slovak Telekom zároveň oznamuje ďalšiu zmenu v manažmente. Súčasný riaditeľ mass market segmentu Mladen Mitič bude povýšený na pozíciu Senior Vice President B2C Growth Europe v Deutsche Telekome a stane sa nástupcom Melindy s očakávaným dátumom nástupu 1. júna 2024. Výberový proces pre pozíciu riaditeľa mass market divízie stále prebieha a spoločnosť bude o ňom informovať neskôr.

Mitič prišiel do Slovak Telekom z Deutsche Telekom Europe HQ v septembri 2021. Svoje aktuálne povýšenie komentuje nasledovne: „Som veľmi šťastný a poctený touto príležitosťou. Dostal som dôveru pripojiť sa ku skvelému európskemu tímu lídrov a rozširovať úžasné úspechy z minulých rokov. Zo Slovenska odchádzam hrdý na tento tím a kultúru, ktorú sme spolu budovali – skvelé výsledky boli ich patričnými následkami.“

Mladen Mitič bude od 1. júna 2024 povýšený na... Foto: Slovak Telekom
Mladen Mitič, Slovak Telekom Mladen Mitič bude od 1. júna 2024 povýšený na pozíciu Senior Vice President B2C Growth Europe v Deutsche Telekome.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej jediným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100 % podielom akcií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #personálne zmeny